Β’ Εθνική Γυναικών…Έχασε η Πανσερραϊκή από ένα δυνατό αντίπαλο!!!

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα της η Πανσερραϊκή και έχασε με 5-0 απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα όπως ήταν ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Η ομάδα της Ημαθίας  παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, από την αρχή του αγώνα επέβαλε το ρυθμό της, είχε την κατοχή της μπάλας, όπως και τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε την Πανσερραϊκή και τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά, με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μια εύκολη νίκη με τελικό σκορ το 0-5, όπως διαμορφώθηκε από το 21ο λεπτό με την αρχηγό της ομάδας, Κιουτάχιαλη να κάνει το 1-0 με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Μανιάκα.
Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν η Καλοψικάκη στο 23’, η Κιουτάχιαλη με το δεύτερο της γκολ στο 45′, η Μπαξεβάνου στο 55′ και η Καλοψικάκη που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της γκολ στο 56′ έκανε το τελικό 0-5.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς την Χριστοφόρα Νικολαΐδου και Ελένη Ιορδανίδου από την ΕΠΣ Δράμας.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Μανιάκα, Τιλσιζόγλου, Πανίδου, Ρομανίδου, Γεωργιάδου Ι., Νικολαΐδου, Πλακίδου, Κυριακοπούλου, Χαραλάμπους, Κουτλάγκα, Μπίζα. Αγωνίστηκαν και οι Καραλεξίδου, Μπάμπου, Σεμελίδου και ΠαυλίδουΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Ζουμπουλίδου, Μαργαρίτη, Τσαγκαλίδου Φ., Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Ευστρατίου, Μουρατίδου, Σιδηροπούλου, Κιουτάχιαλη, Καλοψικάκη, Μπαξεβάνου
Αγωνίστηκαν και οι Κωστοπούλου, Ντούσκα, Δεληγιαννίδου και Αργυροπούλου.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής :

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ……………………….1-3
ΝΕΦΕΛΕΣ – ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ…………………………………1-2
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ….0-5
ΡΟΔΟΠΗ – ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ…………………………………1-1
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ…………………………………4-1    

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ

  1    ΚΑΣΤΟΡΙΑ  ΓΠΣ 21
  2    ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ  19   
  3    ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ 15       
  4    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2016  13    
  5    ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ    9       
  6    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ    7
  7    ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5                
  8    ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ   4               
  9    ΝΕΦΕΛΕΣ   3    
10    ΡΟΔΟΠΗ    3 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here