Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού Μάικλ Ολαϊτάν… στον Πανσερραϊκό!!!

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανσερραϊκός που απέκτησε τον Νιγηριανό επιθετικό  Μάικλ Ολαϊτάν από τον Απόλλωνα Πόντου(φέτος είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ).
Έτσι, ο Νιγηριανός πρώην φορ του Ολυμπιακού  Μάικλ Ολαϊτάν από το Champions League, βρέθηκε στον Απόλλωνα Πόντου και πλέον είναι στον Πανσερραϊκό.

Η  σχετική ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

Τρεις μάγοι με το…δώρο Ολαϊτάν στον Πανσερραϊκό!

Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, που με αστραπιαίες κινήσεις του τεχνικού διευθυντή Απόστολου Λιβανού, αποκτήθηκε ο έμπειρος εξτρέμ Μαϊκλ Ολαϊταν, που αγωνιζόταν με καλές εμφανίσεις στον Απόλλωνα Πόντου και την Σουπερ Λιγκ 2! Η κόκκινη διοίκηση των Κατσαβάκη-Καζία, έκανε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους της ομάδας μας!

Ο Μαϊκλ Ολαϊτάν δίνει λάμψη αστέρων στον Πανσερραϊκό

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Μαϊκλ Ολαϊταν, απο τη Νιγηρία. Ο δυναμικός εξτρέμ με εμπειρία επιπέδου Champions League, απο την θητεία του στον Ολυμπιακό, ενισχύει σημαντικά την ομάδα μας στην προσπάθεια ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μίνι Βιογραφικό:

# Ο Μαϊκλ Ολαϊτάν είναι γεννημένος στη 1/1/1993, στην πόλη Τζος της Νιγηρίας και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός.  Ο έμπειρος εξτρεμ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Βέροια, όπου και συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό, ενώ έφτασε να αγωνίζεται με αξιώσεις μέχρι τους «16» του Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού. Εν συνεχεία έπαιξε ποδόσφαιρο στον Εργοτέλη, την Τβέντε και τον Πανιώνιο. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here