Ολυμπιακός Ροδόπολης-Δόξα Κάτω Καμήλας 0-2… Χαλαρή πρόκριση στους «4»του Κυπέλλου!!!

H Δόξα Κάτω Καμήλας κέρδισε μέσα στη Ροδόπολη τον Ολυμπιακό Ροδόπολης με 2-0 και πήρε την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου «bristot» της ΕΠΣ Σερρών με σκόρερ τους Σαρέγκο και Αηδονίδη, για την 4η Φάση του Κυπέλλου. Παρά  την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων η Ροδόπολη στάθηκε πολύ καλά στο ματς.
Οι τρεις ομάδες που πήραν πρώτες το εισιτήριο για τους “4” του θεσμού ήταν ο Απόλλων Παραλιμνίου, η Serres 1800 και τα Καλά Δένδρα.

Tα ζευγάρια της πέμπτης φάσης:
Δόξα Κάτω Καμήλας – Απόλλων Παραλιμνίου
Καλά Δένδρα – Serres 1800
Οι αγώνες της 5ης φάσης(ημιτελικοί) θα γίνουν στα μέσα Φεβρουαρίου του 2020. Βέβαια, την οριστική ημερομηνία θα ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή.
Σε αυτή τη φάση οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, εντός και εκτός, η ομάδα που κληρώθηκε πρώτη θα είναι γηπεδούχος .
Προκρίνεται για την επόμενη φάση(τελικός) η ομάδα που θα συγκεντρώσει στην περίπτωση αυτή περισσότερους βαθμούς και στους δύο (2) αυτούς αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας κριτήριο λαμβάνεται η διαφορά των τερμάτων που έχει κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες.Τα εκτός έδρας τέρματα δεν προσμετρώνται διαφορετικά. Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα ακολουθηθεί η διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ (παράταση μισής ώρας και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος πέναλτι) και οι νικητές πλέον θα αγωνισθούν στον τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here