Ε.Π.Σ. Σερρών&Σ.Δ.Π.Ν. Σερρών…Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή νέων διαιτητών!!!

Απόλυτα επιτυχημένα ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (14/12) τα μαθήματα της σχολής νέων διαιτητών ποδοσφαίρου, που οργάνωσε η ΕΠΣΣ και ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.
Στην σχολή πήραν μέρος 11 νέοι από σχεδόν όλες τις περιοχές τoυ Noμού Σερρών και όχι μόνο… οι οποίοι παρακολούθησαν τα μαθήματα με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του απεσταλμένου της ΕΠΟ Χρήστου Δαγκλή, του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης για τον Νομό Σερρών Γιώργου Φωτιάδη και του μέλους της Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών Κυριάκου Παλάζη.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι γραπτές εξετάσεις των νέων διαιτητών της ΕΠΣΣ & του Σ.Δ.Π. Σερρών
Με τις γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων νέων διαιτητών ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14/12, η 4η κατά σειρά, σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών. Συνολικά συμμετείχαν 11 νέοι φέρελπις διαιτητές.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του απεσταλμένου της ΕΠΟ κ. Δαγκλή Χρήστου, του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης για τον Ν. Σερρών κ. Γεώργιου Φωτιάδη και του μέλους της Ε.Δ. κ. Παλάζη Κυριάκου. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Σ.Δ.Π. Σερρών, το Σάββατο 14/12.
Οι επιτυχόντες των γραπτών εξετάσεων θα έχουν την δυνατότητα να ορίζονται από την επόμενη αγωνιστική και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here