Πρεμιέρα με ισοπαλίες…για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών!!!

Σε ένα  βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής οι Μικτές Ομάδες Κ 12 (Προπαίδων) και Κ 14 (Παίδων) της ΕΠΣ Σερρών δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Δράμας και ήρθαν ισόπαλες με 0-0 και 1-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο Ενωσιακό Γήπεδο Σερρών στην Ομόνοια.
Αν και η Κ 14 (Παίδων) της ΕΠΣ Σερρών προηγήθηκε 1-0 στο 31ο λεπτό με τον Τριανταφύλλου από τα Πορρόια και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, η ομάδα της Δράμας κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Βασιλειάδη στο 55ο λεπτό και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, από το γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.

Κ-12

Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ: Κατιάκος, Κωνσταντινίδης Γ., Τόσκας, Κουκούτσης, Ταϊμπίρης, Τόπτσης, Φούρλιος Ι., Μπαντής, Γιαννούλης, σαν αλλαγές πέρασαν οι: Σιώπης, Ιακάρης, Χαρισούδης, Κωνσταντινίδης Α., Αναστασιάδης, Γιώγας.Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ: Μητρούσης, Τόλιος, Στοϊμενίδης, Λουκίδης, Μαλόζης, Σίλος, Συλλογίδης, Μανταζέλης, Κουντουράς, σαν αλλαγές πέρασαν οι: Ιορδανίδης, Αθανασίου, Ράτσος, Νικολαϊδης, Κοντογιάννης, Χαλβατζής.

Κ-14

Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ: Ανάδολης, Γκουτίδης, Τσαμαντουρίδης, Θεογιάννης, Τζελέπης, Κατσιούρας, Χάβος, Ματσικόπουλος, Φούρλιος Μ., Δράγκος, Τριανταφύλλου Αγγ., σαν αλλαγές πέρασαν οι: Βατμανίδης, Φούρλιος Δ., Αραμπατζής, Μαδένης, Μίσας, Δαρδαβάνης, Κιουτσούκης.

Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ: Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης, Μεσελίδης, Αμπατζόγλου, Ζάντζας, Τσαγκαλίδης, Γιαγκάζογλου, Μαντζιάρης, Γεωργιάδης, Θεοδοσιάδης, σαν αλλαγές πέρασαν οι: Θεοδοσιάδης, Μυτιληναίος, Ζυρινίδης, Γκοτζαμάνης, Κανάκης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Κοντογιάννης.Διαιτητής των αναμετρήσεων ήταν ο Αναστάσιος Ασβεστόπουλος ΕΠΣ Κιλκίς που είχε για βοηθούς τον Ιωάννη Ιωαννίδη και τον Λάζαρο Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς.

Τα εύσημα πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή που βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων.
Στατιστικά στοιχεία σε σουτ, πάσες, ασίστ, κρατούσε στον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου της Κ 14 (Παίδων) με την αντίστοιχη της Δράμας ο υπεύθυνος ζητημάτων αποκατάστασης και πρόληψης καθώς και αξιολόγησης σωματομετρικών χαρακτηριστικών Φυσικοθεραπευτής ΒSs Κων/νος Σιδηρόπουλος για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Σερρών.
Η Διοίκηση της Δόξας Κάτω Καμήλας μοίρασε σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων  κρουασάν και μπισκότα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here