Κασάπης Βαγιωτάκης Παναγιώτης… ο νεαρός προπονητής του Ηρακλή Σερρών!!!

Κασάπης Βαγιωτάκης Παναγιώτης, ο νεαρός προπονητής του Ηρακλή Σερρών που κάθεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη χρονιά με πολλή όρεξη και μεράκι, έχει σαν βάση την ενασχόλησή του με την προπονητική, αλλά και την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Καριέρα ως Προπονητής

Ο νεαρός προπονητής του Ηρακλή Σερρών Κασάπης Βαγιωτάκης Παναγιώτης γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1989 στις Σέρρες, αγάπησε το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία αποφάσισε να το υπηρετήσει από το πόστο του προπονητή, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Ξεκίνησε την πορεία του στους πάγκους τη σεζόν 2013/14 και 2014/15 στον Οινουσιακό Οινούσας στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, σαν βοηθός προπονητή, στη συνέχεια πέρασε τρεις σεζόν στον Πανσουλιακό σαν βοηθός του Πέτρου Στοΐλα και του Γιώργου Κεχλιμπάρη με αποκορύφωμα την συμμετοχή του Πανσουλιακού στον 47ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.
Από πέρυσι ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Ηρακλή Σερρών που αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα νέο άνθρωπο για τον πάγκο του και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην ανώτερη κατηγορία, όπου και σήμερα συνεχίζει να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here