ΕΠΣ Σερρών… ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει, με τις περισσότερες ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, ενώ η περίοδος των πρώτων εγγραφών ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου.
Η ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών της ΕΠΟ, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 λήγει η περίοδος των μεταγραφών και των επανεγγραφών και καλεί τα σωματεία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταβολές ποδοσφαιριστών να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Aναλυτικά:

Από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ Σερρών ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Μετεγγραφών της ΕΠΟ, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 λήγει η περίοδος των μεταγραφών και των επανεγγραφών. Καλούνται όσα σωματεία επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταβολές ποδοσφαιριστών να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου και ώρα 14.00. Η περίοδος των πρώτων εγγραφών ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here