Κύπελλο Ελλάδας… Δεν άντεξαν και λύγισαν στο 90′ τα «Λιοντάρια»!!!

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς τον Δεκέμβριο στο Πανθεσσαλικό άφησαν Πανσερραϊκός και Βόλος μετά το 1-1, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Παράλληλα οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν και αρκετούς παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Ο μεν Βόλος αγωνίζεται στην Super League1, ο δε Πανσερραϊκός στη Γ’ Εθνική.
Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8’ όταν ο Κασμερίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 16′ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Μουνίθ, ενώ  Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Κόντσι στο 17′, σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελισσά που έδιωξε με τα πόδια.
Τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 70′ μετά από ωραία εκτέλεση Φάουλ του Κόντσι , κεφαλιά ο Γιανναράκης το 1-0.
Ο Βόλος  έφερε την  αναμέτρηση στα ίσια στο 90’ με τον Τσαούση που είχε προωθηθεί και με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 1-1.
Πριν από το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κορυφαίου προπονητή στην ιστορία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου Χρήστου Αρχοντίδη, που απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών.
Διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Βρέσκας ΕΠΣ Πιερίας με Βοηθούς τον Χασάν Κούλα ΕΠΣ Ξάνθης και Σπυρίδων Βσιλόπουλος ΕΠΣ Έβρου με 4ο τον Σάββα Σιδηρόπουλος ΕΠΣ Έβρου.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πολύζος(75′ Ζιώγας), Ψάλτης, Πτηνόπουλος(69′ Μπάρδας), Κόντσι, Πέτρου(58′ Ομπόσου), Γκούρτσας.
ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Ατιάτ, Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Μαξ(75′ Φερράρι), Ηλιόπουλος, Τσίκα, Κυζιρίδης (54′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ(65′ Ντεντάκης), Μάντζης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here