Πανσερραϊκός…«λευκή ισοπαλία» στην Αλεξανδρούπολη!!!

Με «λευκή ισοπαλία» ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στην Ένωση Αλεξανδρούπολης  και τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Γήπεδο της Αλεξανδρούπολης.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο και το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο τον «Λιονταριών».
Η μοναδική καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό ήταν με τον Δημήτρη Γκούρτσα, που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τη θέση του Παπαβασιλείου, έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει.
Το βέβαιο είναι ότι ο τερματοφύλακας Σοϊλεμέζογλου με δύο σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στον Πανσερραϊκό.
Στατιστικά και μόνο να αναφέρουμε ότι μπορεί ακόμη να μην έχουμε διανύσει ούτε καν το ένα τέταρτο του Πρωταθλήματος και ο Πανσερραϊκός κάνει την τρίτη εφετινή ισοπαλία στο Πρωτάθλημα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαπουτζής ΕΠΣ Ξάνθης με 
βοηθούς τους Γκοντόλια ΕΠΣ Ξάνθης και Εμίν Κεχαγιά ΕΠΣ Ξάνθης
Οι ομάδες  ξεκίνησαν με:
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Συμεωνίδης, Μάζης, Καρακασίδης, Παπαοικονόμου.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κάλι, Τριανταφύλλου , Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου, Κόντσι, Ομπόσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here