Serres 1800… 7 Ηχηρά ονόματα στο ρόστερ της ομάδας!!!

Την απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Διοίκηση της Serres 1800, που βάζει πλέον τις βάσεις για κάτι ακόμη καλύτερο και ανεβάζει ψηλότερα την στάθμη της αγωνιστικής απόδοσης της ομάδας.
Χρήστος Ρούτσης…Τι να πρωτοπείς για αυτόν τον παίκτη; Όταν υπογράφει στη Serres 1800, όλοι θα μιλούν για αυτόν… με πολλές συμμετοχές στη Super League, στην Football League και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Λαπούσι Κλάιντι ( Δόξα Λιθοτόπου )… με συνεχή παρουσία στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τον Ηρακλή Μονόβρυσης μέχρι χθες στην Δόξα Λιθοτόπου.
Γιώργος Μηντιούρης ( Δόξα Λιθοτόπου ) Αλλαγή… περιβάλλοντος για τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Μηντιούρη, που μετά από έναν τραυματισμό που ξεπέρασε γρήγορα, αποφάσισε μα φορέσει τη φανέλα της Serres 1800.
Στράτος Στεφάνογλου ( FC Serres )… Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος της Ανώτερης Κατηγορίας του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Σερρών, φημίζεται για την επιθετική του δεινότητα στο γκολ, φορά και αυτός τα κιτρινόμαυρα.
Αθανάσιος Αρναούτογλου ( Πήγασος )…. ακραίος μπακ με σκέψη την επιθετική ανάπτυξη, αλλά και τις καλές του επιστροφές.
Άλεξανδρος Πούλιος(μέσος) και Θωμάς Φάκης(αμυντικός) δύο νεαρά ταλαντούχα παιδιά  που παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα . Χρήστο Ρούτση ( περιττά τα σχόλια ), Κλαιντι Λαπούσι ( Δόξα Λιθοτόπου ), Γιώργο Μηντιούρη ( Δόξα Λιθοτόπου ), Στράτο Στεφάνογλου ( FC Serres ), Αθανάσιο Αρναούτογλου ( Πήγασο ), Άλεξανδρο Πούλιο ( Πανσερραικό ), Θωμά Φάκη ( Πανσερραικό ) και να τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ SERRES 1800
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Χαλκίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here