Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Νίκη για Πανσερραϊκό, “Ψυχάρα” η Δόξα, Ρεπό το Παραλίμνιο!!!

Ένα ακόμη μαγικό απόγευμα για τις Σερραϊκές ομάδες προσέφερε το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και με τα 15 γκολ που σημειώθηκαν στα 6 ματς του 1ου ομίλου.

Ο Conci Cardozo F.J. ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου για το Πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής.
Ο Αργεντινός μέσος  των «Λιονταριών» πέτυχε ένα γκολ μετά από πάσα του Παπαβασιλείου στο 35ο λεπτό ενώ αργότερα, έδωσε μια αριστουργηματική ασίστ στον Δημήτρη Γκούρτσα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του  Νομικού στο 70 ο λεπτό. Ένα γκολ πέτυχε και ο Τζόρτζ Ομπόσου με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή στο 47ο λεπτό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κακουλίδης (ΕΠΣ Θράκης), σφύριξε 13 φάουλ υπέρ του Άρη Αβάτου και 11 φάουλ για τον Πανσερραϊκό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Νεντίδη βγήκαν σε θέση  οφσάιντ 5 φορές. Με νέα εμφάνιση(επετειακή φανέλα) εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Πανσερραϊκού και κόπηκαν μόνο 94 εισιτήρια.

Με πολύ καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον πρωτοπόρο μέχρι χθες  Αετό Ορφανού, η Δόξα Κάτω Καμήλας απέσπασε ισοπαλία 1-1 και έπιασε το Παραλίμνιο στην 6η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Για τον Αετό Ορφανού το γκολ σημείωσε ο Kαραγιαννίδης στο 59′ και το γκολ της ισοφάρισης έδωσε για την Δόξα στο ντεμπούτο του ο Χρήστος Μίνγκας στο 87′.

Προγραμματισμένο αγωνιστικό ρεπό είχε ο Απόλλων Παραλιμνίου για την 5η αγωνιστική που έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Παύλου Δημητρίου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Κιλκισιακό την ερχόμενη Κυριακή(27/10)

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 5η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ   20-10-2019   ΩΡΑ 16:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ …………………………3-0                                             Σκόρερ:35’Κόντσι,47’Ομπόσου,70’Γκούρτσας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Καλί (46’ Κασμερίδης), Τριανταφύλλου, Ντιαλό (59’ Πέτρου), Ψάλτης, Παπαβασιλείου (74’ Πινιώτης), Καρντόσο, Ομπόσου (59’ Γκούρτσας).
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαππάς (87’ Γιουσούφογλου), Μπουνταγκίδης, Χριστοφορίδης, Χακάν, Ζοσιμίδης (46’ Καλαϊτζίδης), Τσάπαρης, Γκέκας, Κρασώνης, Μπουλούτ (46’ Μουστάκης)
Διαιτητής: Κακουλίδης ΕΠΣ Θράκης
Βοηθοί: Γκιόση ΕΠΣ Θράκης, Καραγιάννης ΕΠΣ Θράκης
Παρατηρητής αγώνα: Νικόλαος Τεβεκελής ΕΠΣ Μακεδονίας  
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ …………….1-1                                             Σκόρερ:59’Kαραγιαννίδης – 87’Μίνγκας
Διαιτητής: Γιαπουτζής ΕΠΣ Ξάνθης
Βοηθοί: Σαββόγλου ΕΠΣ Ξάνθης, Γκοντολιάς ΕΠΣ Ξάνθης
Παρατηρητής αγώνα: Πέτρος Τρύφων ΕΠΣ Δράμας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (5η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    20-10-2019    ΩΡΑ  16:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ……………………..3-0
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ …………1-1
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ……………………0-2(Σάββατο 19/10-16:00)
ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ …………….0-2
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ …4-0
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ …………………2-0
ΡΕΠΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here