ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ!!!

Tην διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής σωματείων, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά:

Η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει στην Ένωση μας την διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής σωματείων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών στις 30/10/2019 ημέρα Τετάρτη, από τον Grassroots Manager της ΕΠΟ κ.Χρήστο Σίσκο.
Ώρα έναρξης : 15:00μ.μ.
Ώρα λήξης : 21:00μ.μ.
και είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ενημέρωση για θέματα εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών, οργάνωσης ακαδημιών και περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης.
Το σεμινάριο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ από την ΕΠΟ για όλους τους διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής, καθώς θα αποσταλεί κατάσταση στην Ομοσπονδία με τους συμμετέχοντες.
Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ακαδημιών μέχρι την Παρασκευή 25/10/2019, όπως προσκομίσουν στην ΄Ενωσή μας κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία των Προπονητών των Ακαδημιών (Επίθετο -΄Ονομα -΄Ονομα Πατρός – Κατηγορία Διπλώματος – Ημερομηνία Γεννήσεως – Τηλέφωνο – email – Διεύθυνση κατοικίας – Σωματείο-Τμήμα π.χ. ΑΟ… Τμήμα Κ-12 και ΑΟ ….Τμήμα Κ-14).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here