ΕΠΣ Σερρών… Ενημέρωση Για Τα Πρωταθλήματα Υποδομών!!!

Τον καταρτισμό  των ομίλων των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ16-Κ14-Κ12-Κ10 ξεκινά η ΕΠΣ Σερρών με τις άμεσες ενδιαφερόμενες ομάδες να καταθέσουν στην Ένωση τις Αιτήσεις Μεταβολών μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου οι μικροί ποδοσφαιριστές  να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, την Τρίτη(22/10/2019)  θα κοινοποιηθεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σερρών ο καταρτισμός των ομίλων των Πρωταθλημάτων αλλά και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα.

 Αναλυτικά:

Την Τρίτη 22/10/2019 θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σερρών ο καταρτισμός των ομίλων των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ16-Κ14-Κ12-Κ10 της Ε.Π.Σ.Σερρών, όπως και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής βάση του υπάρχοντος προγραμματισμού, προκειμένου να ξεκινήσουν οι αγώνες το Σαββατοκύριακο 26-27/10/2019.
Καλούνται οι ομάδες μέχρι την Τετάρτη 23/10 αυστηρά, να καταθέσουν στην Ε.Π.Σ.Σερρών τις Αιτήσεις Μεταβολών μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε για την έκδοση δελτίων(κατηγορία Κ16), είτε για την παραλαβή αντιγράφων(για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες) προκειμένου οι παίκτες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here