Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Σερρών…Επιμορφωτική συγκέντρωση για όλους τους Σερραίους προπονητές ποδοσφαίρου!!!

Σε μια ανοιχτή πρόσκληση στους προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 11/09 και ώρα 19:30 επιμορφωτική συγκέντρωση, στο χώρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου με αντικείμενο ενημέρωσης τις νέες αλλαγές στους Κανόνες του παιχνιδιού 2019 – 2020.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών διοργανώνει την Τετάρτη 11/9 και ώρα 19:30 επιμορφωτική συγκέντρωση για όλους τους Σερραίους προπονητές ποδοσφαίρου, στο χώρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου, με αντικείμενο ενημέρωσης: Διευκρινίσεις επί των νέων αλλαγών στους Κανόνες του παιχνιδιού 2019 – 2020.
Καλούνται οι προπονητές όλων των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΣ να συμμετέχουν στην επιμορφωτική – εκπαιδευτική αυτή συγκέντρωση, ώστε να λυθούν ή να διευκρινιστούν τυχόν απορίες, αλλά και για την καλύτερη γνώση των Κανόνων του παιχνιδιού. Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσει ο Εθνικός Εκπαιδευτής και παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας, κ. Φωτιάδης Γεώργιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here