EΠΣ Σερρών… έναρξη προπονήσεων των Μικτών ομάδων με Αθανάσιο Τερζή!!!

Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων των τμημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, υπό τις οδηγίες του προπονητή  Αθανάσιου Τερζή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει το σκεπτικό να καταργηθούν οι Μικτές Ομάδες Κ-16 (Μικτή Νέων) και το νέο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα διεξαχθεί με τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-14 ( Μικτή Παίδων) και Κ-12 (Μικτή Προπαίδων),για να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρότερες ηλικίες.
Ενδεχομένως να έχουμε και παρουσία δύο προπονητών, ξεχωριστά για την κάθε ομάδα(Κ-12, Κ-14).
Όσο αφορά τις Μικτές ομάδες Κ16, γι αυτές υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένας θεσμός Κυπέλλου, προκειμένου να μην αδικηθούν οι ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.
Όμως δεν είναι τίποτε σίγουρο, μέχρι να ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνει την έναρξη προπονήσεων των τμημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16(γεννηθέντες 2004-05), Κ14(γεννηθέντες 2006-07), Κ12(γεννηθέντες 2008-2009), υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού μας προπονητή κ.Αθανάσιου Τερζή. Οι ημέρες και ώρες των προπονήσεων θα ανακοινώνονται από τον Ενωσιακό προπονητή στους υπευθύνους των ομάδων/ακαδημιών, από τις οποίες θα καλούνται ποδοσφαιριστές. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών στο Πάρκο Ομόνοιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here