AE Χρυσού…Ανακοίνωσε δύo σημαντικές προσθήκες με Αλέξανδρο Μεταλλίδη και Βασίλη Κασίμη!!!

Η αντίστροφη μέτρηση για τo Πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών πλησιάζει, με την ΑΕ Χρυσού να δείχνει αποφασισμένη να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην κατηγορία. Μετά την πρώτη μεταγραφή με τον 27xρόνο μέσο Απόστολο Φύλλια, την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Παπώτη και τον κεντρικό  αμυντικό  Παναγιώτη Μάνο. Ανακοίνωσε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες, με τους Αλέξανδρο Μεταλλίδη και Βασίλη Κασίμη, για να ενισχύσουν την ομάδα του Αχιλλέα Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά:

Δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας μας!
Ποδοσφαιριστές της ΑΕΧ για τη νέα σεζόν είναι οι Αλέξανδρος Μεταλλίδης και Βασίλης Κασίμης.
Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αναμένεται να αποτελέσει τον στυλοβάτη στο χώρο του κέντρου της ΑΕΧ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (23) έχει τεράστια εμπειρία και πολλές γεμάτες σεζόν, αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Εθνικό Γαζώρου, στη Νίκη Χριστός και στο Διαγόρα Δασοχωρίου.
Ο Βασίλης είναι είναι 22 ετών, φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Σερρών και έχει καταγωγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας. Θα είναι ο βασικός τερματοφύλακάς μας για φέτος και έχει επίσης αρκετά μεγάλη εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί στον Αετό Ερατεινού, στον Πανσερραϊκό, στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και στη Δόξα Κάτω Καμήλας.
Εμείς ευχόμαστε και στους δύο να έχουν πάνω απ’ όλα την υγεία τους, να εκπληρώσουν τις προσδοκίες του προπονητή, της διοίκησης και των φιλάθλων της ΑΕΧ και μακάρι να γίνουν κομμάτι της ομάδας μας για αρκετά χρόνια.
Υπομονή, θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις μεταγραφών τις επόμενες μέρες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here