Κύπελλο Ελλάδας… ο Πανσερραϊκός πιο τυχερός προκρίθηκε στα πέναλτι!!!

Πιο τυχερός, αλλά και ψύχραιμος, αποδείχθηκε ο Πανσερραϊκός στη διαδικασία των πέναλτι  κέρδισε (4-3) τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
H αναμέτρηση  τελείωσε ισόπαλη, 1-1, στην κανονική της διάρκεια και στην παράταση 2-2, οπότε οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου το συγκρότημα του Νίκου Νεντίδη ευστόχησε τέσσερις φορές (χαμένο πέναλτι του Παπαβασιλείου (πρώτο), εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Χατζημεστή, που είχαν δύο χαμένα πέναλτι. Συνολικό σκορ 6-5 .
O Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 38’ με  ωραίο σουτ του Γιώργου Παπαβασιλείου από το ύψος της περιοχής μετά από λάθος έξοδο του νεαρού τερματοφύλακα Ψυχουδάκη(άφησε απροστάτευτη την εστία του)Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης 1-0.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ορφέας Ξάνθης ισοφαρίζει με τον Κώστα Ξαντινίδη που βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχής μετά από κόντρα επίθεση.
Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.
Το 2-1 για τον Πανσερραϊκό έκανε και πάλι ο Παπαβασιλείου  στο 116’ με κεφαλιά.
Ο Ορφέας Ξάνθης στο 118’ με σκόρερ τον Σουκρή  κάνει το 2-2  σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη της παράτασης.
Στο 95′ ο Χίντ Ιμέρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Διαιτητής: Γεώργιος Τακίδης ΕΠΣ Κιλκίς
Βοηθοί: Θεόδωρος Χαραλαμπόπουλος ΕΠΣ Κιλκίς, Ιωάννης Ιωαννίδης ΕΠΣ Κιλκίς
Παρατηρητής διαιτησίας:  η Στυλιανή Γκόγκου  της ΕΠΣ Μακεδονίας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης,Πολύζος, Τριανταφύλλου(87′ Ζιώγας), Σαρέγκος(46′ Ομπόσου), Ψάλτης, Πέτρου(65′ Ζέρης), Παπαβασιλείου, Γκούρτσας.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ψυχουδάκης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Σουκρήογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Χασάνογλου, Ξαντινίδης(89′ Καραγκιόζης Β.), Χιντ Ιμέρ, Βρίγκος(46′ Κουκουρίγκος).

Φώτο:  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Φώτο: ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here