ΕΠΣ Σερρών…Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στην B΄ Κατηγορία Sportica!!!

Η ΕΠΣ Σερρών αποφάσισε να δώσει παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας μέχρι και τη τη Δευτέρα 2/9/2019.
Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια Αρχή, πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας που σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών έληξε την Παρασκευή 23 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει έτσι επιπλέον χρόνο στις ομάδες, οι οποίες δεν έχουν ακόμα δηλώσει συμμετοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι επτά «καινούριες» ομάδες (Νέος Πυθαγόρας Καλών Δένδρων, Ορφέας Μητρουσίου, Ηρακλής Μονόβρυσης, Αναγέννηση, Θύελλα Σερρών, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 2019 και Στρυμονικό) θα δηλώσουν συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας  για την σεζόν 2019/20, ορατό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποια ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στην B΄ Κατηγορία Sportica. Από την Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνεται πως η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 2/9/2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here