Πανσερραϊκός…Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ο Σάκης Αναστασίαδης!!!

O Σάκης Αναστασιάδης αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών, έχοντας την γενική επίβλεψη στην ανάπτυξη συνολικά των υποδομών, στα μικρά κλιμάκια των παικτών του Πανσερραϊκού, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Αναλυτικα:

Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, μετά από 7 μήνες και 11 ημέρες, ανακοινώνουν -όπως είχαν υποσχεθεί- την ενεργοποίηση του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη στις ακαδημίες της ομάδας μας.
Ο τελευταίος manager των επιτυχιών, στην ανάδειξη ταλέντων στον Πανσερραϊκό, αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών, έχοντας την γενική επίβλεψη στην ανάπτυξη συνολικά των υποδομών, στα μικρά κλιμάκια των παικτών του Πανσερραϊκού.
Ευχόμαστε στον Σάκη Αναστασιάδη, να βγάλει και πάλι παίκτες που θα στελεχώσουν με αξία την πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού, θα γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές Ελλάδας και θα φορέσουν το Εθνόσημο στο στήθος, όπως οι Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Ανάκογλου και Τσιμίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here