Τάσος Καζίας…Η επιστροφή των Ακαδημιών διευρύνουν το όραμα του Πανσερραϊκού μας!!!

Ο Γενικός Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, με δήλωση του αναφέρει ότι η επιστροφή των Ακαδημιών στον σύλλογο, διευρύνουν το όραμα του Πανσερραϊκού.

Γενικός Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας:

Μέσα από την διοίκηση της ομάδας μας, θέλω να εκφράσω σε όλους τους φίλους του Πανσερραϊκού, ότι η ομάδα επιστρέφει και επίσημα στην κανονικότητα και σύντομα θα καμαρώνουμε την καλύτερη έκδοση των «λιονταριών». Μαζί με το Νίκο, είμαστε χαρούμενοι, όχι μόνο γιατί κάνουμε πράξη τα λεγόμενα μας, από την ήμερα που αναλάβαμε, αλλά γιατί βήμα-βήμα και χωρίς εχέγγυα από κανέναν, υλοποιούμε το ποδοσφαιρικό μας όνειρο, που περνά μέσα από τα όνειρα χιλιάδων φίλων του Πανσερραϊκού.
Ο στόχος της επιστροφής των ακαδημιών στην ομάδα, τέθηκε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, διότι κανένας σύγχρονος σύλλογος δεν μπορεί να πορευτεί χωρίς να διαχειρίζεται τους δικούς του πόρους σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή. Το τρίπτυχο «ακαδημίες-εγκαταστάσεις-γήπεδο», είναι προαπαιτούμενο για την αναδόμηση του συλλόγου μας και αυτονόητο να ανήκει εσαεί στον Πανσερραϊκό και σε κανένα πρόσωπο, που σήμερα είναι και αύριο όχι.
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, η οριστική συμφωνία επετεύχθη και το σπουδαίο όνομα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, μαζί με γηπεδικές εγκαταστάσεις -για πρώτη φορά- ανήκει στην ομάδα μας. Στο δικό μας project, το brand του Πανσερραϊκού, συνδέεται αμέσως με το γήπεδο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, που θα αναμορφωθεί με ίδιους πόρους και θα στεγάσει τα όνειρα των νέων ταλέντων μας, ενώ περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή, να παραχωρήσει με κατάλληλη χρήση το υπάρχον βοηθητικό γήπεδο, που συντηρούμε από πέρυσι, προκειμένου να δημιουργήσουμε και το προπονητικό κέντρο, που ονειρευόμαστε για την ομάδα.
Ευχαριστούμε δημόσια τους ανθρώπους του Πήγασου, που στα δύσκολα χρόνια, ελλείψει πόρων και εγκαταστάσεων, διατήρησαν το Πανσερραϊκό πάθος των ταλέντων του νομού. Πλέον κάθε παιδί της ευρύτερης περιοχής των Σερρών, μπορεί να ονειρεύεται ξανά ότι θα γαλουχηθεί με την φανέλα της ιστορικότερης ομάδας και το ταλέντο του, θα συνδέεται αμέσως με την πρώτη ομάδα, ικανοποιώντας κάθε ποδοσφαιρική του φιλοδοξία.
Προσπαθούμε καθημερινά, για να διευρύνουμε την βάση του Πανσερραϊκού μας, εντός κι εκτός συλλόγου, με πρόσωπα, εγκαταστάσεις και καλούς ποδοσφαιριστές. Όσο πιο ισχυρά θεμέλια φτιάξουμε σήμερα, τόσο πιο δυνατή ομάδα θα έχουμε στο μέλλον, με οικονομική αυτάρκεια, περιουσιακά στοιχεία και αδέσμευτη από κάθε είδους παραγοντικές εξαρτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here