Μ.Γ.Σ. Ελπίς Προβατά…ο ιστορικός σύλλογος «Δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα»!!!

Οριακή είναι η κατάσταση για τον ιστορικό σύλλογο Μ.Γ.Σ Ελπίς Προβατά, αφού αν και ο Ιούλιος ολοκληρώνεται, η ομάδα πολύ δύσκολα θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα καθώς δεν υπάρχει  το παραμικρό ενδιαφέρων για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ίσως η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή.

Αναλυτικά:

Η Μ.Γ.Σ Ελπίς Προβατά είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι η ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Μετά από συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν και με πλήρη απουσία νέων ενδιαφερομένων που θα ήθελαν να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου,μετα από πολλές συζητήσεις και σκέψεις, η απερχόμενη διοίκηση(όπως είχαμε δηλώσει και στο τέλος του πρωταθλήματος) δεν θα συνεχίσει την ενασχόληση με την ομάδα.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια όπως και προπονητές και παίχτες που φόρεσαν την φανέλα μας.
Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει,έτσι και αυτό το χωριό δεν θα ήταν η εξαίρεση του κανόνα,με όλους μας να έχουμε ευθύνη λιγότερο η περισσότερο.
Καληνύχτα λοιπόν σε όσους μας κατηγόρησαν,σε όσους νοιαζόταν μόνο για ανταμώματα και πανηγύρια, έχοντας πλήρη άγνοια για το τι κόπος και χρήμα χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα για να λειτουργήσει από το κούρεμα και συντήρηση του γηπέδου μέχρι τον μισθό του προπονητή.
Έτσι οποτε αυτοί οι ίδιοι δείχνουν κάποιον με το δάχτυλο να θυμούνται ότι τα άλλα τρία δείχνουν τον εαυτό τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here