Εθνικός Σιδηροκάστρου… ανακοίνωσε 8 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και σκαλοπάτι για 2 μικρούς!!!

Η διοίκηση του Γ.Σ. Εθνικού Σιδηροκάστρου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με 8 ποδοσφαιριστές.
Το σκαλοπάτι από το τμήμα παίδων προς το αντρικό τμήμα του Εθνικού Σιδηροκάστρου αποτελεί γεγονός και αυτή τη χρονιά. Οι Αϊβατζιδης Κωνσταντίνος και Κωνσταντινίδης Διαμαντής είναι πλέον μέλη της Ανδρικής Ομάδος.

Αναλυτικά:

‘’Σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας
Σάκη Καρυπίδη και με την σύμφωνη γνώμη του είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Πετρίδης Δημήτρης
Τσιντσάρης Γιάννης
Παρούκας Δημήτρης
Σαμαράς Κώστας
Αβράμης Αλέξης
Τσιντσάρης Δημήτρης
Γέρμανλης Σπύρος
Ευσταθιάδης Μιχάλης
-Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Γιάννη Σπανίδη μετά από την εξάμηνη απουσία του σε ομάδα του εξωτερικού.
-Η Διοίκηση του Εθνικού σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών αποφάσισαν από κοινού την προώθηση-ανάδειξη 2 παικτών από την ακαδημίες της.
Μετά τους Βεντούζη Χαραλαμπο, Μιχαλέρη Γεώργιο και Βελίκη Γεώργιο που είχαν συμμετοχές πέρυσι στην Γ’ Εθνική, την νέα χρόνια οι Αϊβατζιδης Κωνσταντίνος και Κωνσταντινίδης Διαμαντής είναι πλέον μέλη της Ανδρικής Ομάδος του Συλλόγου. Μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιλαμβανόμενοι την δίψα του Συλλόγου για την συνεχή βελτίωση του Ποδοσφαιρικού τμήματος της περιοχής μας, και ταυτόχρονα αποδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση όχι με λόγια αλλά με έργα ότι το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρέπει να βασίζεται στα παιδιά των ακαδημιών.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες.
Οι επαφές της διοίκησης με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρχει εκ νέου ενημέρωση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here