Ηρακλής Αμμουδιάς… με τεχνικό τον Ζήση Αρβανιτίδη και νέο Δ.Σ.!!!

O Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει νέο Δ.Σ αλλά και τη νέα συνεργασία με τον προπονητή Ζήση Αρβανιτίδη που μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στην Ελπίδα Προβατά, αλλάζει και θα καθίσει για φέτος στον πάγκο του Ηρακλή Αμμουδιάς αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Τούσκα.

Αναλυτικά:

Μετά τη γενική συνέλευση ανακοινώνουμε τη νέα διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς.
Στο διοικητικό συμβούλιο έμειναν από πέρυσι οι: Γιαννακόπουλος Νίκος, Γκάλιος Αλέκος, Τηλιώκης Γιώργος, Μούδιος Μάκης, Μαρίγκος Χρήστος, Καραφύλλης Άγγελος, Παράσχος Ρούλης και Τόλιος Κώστας. Μπήκαν και νέοι σύμβουλοι:  Αγριανίδης Γιώργος, Σισμάνης Πέτρος, Ευαγγελίδης Νίκος, Περπέρης Δήμος, Ηρακλής Σιδηρόπουλος και  Μύγδαλας Σάκης.
Προπονητής της ομάδας μας θα είναι για την φετινή χρονιά ο Ζήσης Αρβανιτίδης.
Το ΔΣ του Ηρακλή Αμμουδιάς καλωσορίζει τον Ζήση Αρβανιτίδη και του εύχεται να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους που θα θέσουν διοίκηση προπονητής… Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον επερχόμενο προπονητή Βαγγέλη Τούσκα για την προσφορά του τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα μας.
Θα υπάρχει νέα ανακοίνωση για τις θέσεις των ανθρώπων της διοίκησης ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις παικτών από το βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, ενώ οι μεταγραφές και ο προγραμματισμός της ομάδας θα είναι σαν να έχει ανέβει η ομάδα μας στην επίλεκτη κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here