Στράτος Στεφάνογλου… Ο 17χρονος γεννημένος σκόρερ!!!

Ο Στράτος Στεφάνογλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος της Ανώτερης Κατηγορίας του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Σερρών για το 2018-19.
Παίρνοντας όλες τις θετικές εμπειρίες από τους Προπονητές του Παύλο Δημητρίου και Νίκο Κουζουτζίδη όταν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πήγασου-Πανσερραϊκού έδειξε σήμερα ότι είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής και δεινός σκόρερ στην αντίπαλη περιοχή.
Ο 17χρονος  επιθετικός, αγωνιζόμενος με την ομάδα FC SERRES στην Ανώτερη Κατηγορία του Σερραϊκού πρωταθλήματος έγραψε Ιστορία καθώς βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ και έγινε ο πρώτος νεαρός παίκτης που σε επίσημο αγώνα έβαλε 4 συνεχόμενα γκολ μέσα σε 13 λεπτά!!! (επί του Μακεδονικού Μεσολακκιάς στα πλαίσια 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ανώτερης Κατηγορίας), δείχνοντας την κλάση και τις ικανότητές του στο σκοράρισμα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διαθέσεις του Στράτου Στεφάνογλου φάνηκαν από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν σημείωσε χατ τρικ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Βαλτοτοπίου.
Φέτος ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που ήταν μια τεράστια απειλή για την αντίπαλη άμυνα και αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here