Η Σερραία βοηθός διαιτητή Μαρία Ζαχαριά… στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών!!!

Ξεχωριστή εμπειρία για τη Σερραία βοηθό διαιτητή Ζαχαριά Μαρία, που ορίστηκε να αγωνιστεί σε παιχνίδια του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην πόλη του Ηρακλείου, τιμώντας με την παρουσία της την Σερραϊκή διαιτησία και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση του Σ.Δ.Π.Ν.Σερρών:

Η Σερραία βοηθός διαιτητή Ζαχαριά Μαρία, η οποία βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο στο Ηράκλειο της Κρήτης για επαγγελματικούς λόγους, ορίστηκε να αγωνιστεί σε παιχνίδια του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών το οποίο διεξήχθη το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην πόλη του Ηρακλείου, τιμώντας με την παρουσία της την Σερραϊκή διαιτησία και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκε ως βοηθός διαιτητή σε 3 αγώνες: Κροατία – Ρωσία, Τουρκία – Αγγλία & Ιταλία – Αγγλία. Αναμφισβήτητα τα παιχνίδια αυτά αποτέλεσαν πολύ μεγάλη εμπειρία για την νέα στο χώρο της διαιτησίας Μαρίας Ζαχαριά και μέσα από την σελίδα του Σ.Δ.Π.Σ. η ίδια θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το Σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών όσο και τον Σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου για την πολύ καλή υποδοχή και την εξαιρετική συμπεριφορά που είχαν τα μέλη της προς το πρόσωπο της.
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία αγωνίστηκε ως διαιτητής στη φιέστα ανόδου της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ στην Α’ εθνική Γυναικών, εναντίον της ομάδας Βασίλισσες του Νότου, ένα ματς το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του ΟΦΗ, το “Γεντί Κουλέ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here