Δόξα Κάτω Καμήλας… άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία για 1η φορά στην ιστορία της!!!

Την άνοδο της  στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Δόξα Κάτω Καμήλας, ανοίγοντας τα φτερά της για να πετάξει σε άλλους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του Νομού Σερρών.
Αυτή η χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου της Δόξας γράφτηκε από τους Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, αλλά και από τον πρόεδρο  Μιχάλη Μιντζιρίκη που το καλοκαίρι δημιούργησε μια πανίσχυρη ομάδα με παίκτες πολυτέλεια για το τοπικό της ΕΠΣ Σερρών, με εμπειρία από Β’ και Γ’ Εθνική και ίσως με ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ελλάδα για ομάδα τοπικού πρωταθλήματος.
Μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη για τον τεχνικό  Μίλτο Δουλγέρη που ανέλαβε τα  ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Γεώργιου Παπαδόπουλο-Magic (ανέβασε την ομάδα στην Επίλεκτη κατηγορία και κατάφερε να φτιάξει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα)  και με «δυνατές» προσθήκες ποδοσφαιριστών την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Δόξα Κάτω Καμήλας  ήταν πρωτοπόρα στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών..
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Γεώργιος Παπαδόπουλος(Magic), Μίλτος Δουλγέρης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Οι επιλογές που έγιναν  το καλοκαίρι και όσοι ήρθαν αργότερα(κάποιοι έφυγαν) έφτιαξαν μια πολύ καλή μίξη παικτών που έδεσαν γρήγορα σαν ομάδα.
Καστανιώτης Δημ., Κασίμης Βασ., Παπανικολάου Παν., Γαλακτερός Μιχ., Μουσικάκης Κων., Δίγγας Aθαν., Σιάκκας Γεωρ., Παπαδόπουλος Γεωρ., Ζάντσιος Φωτ., Κωνσταντίνου Φωτ., Ζαχαριάς Νικ., Γεωργιάδης Σαβ., Ρούμπος Γρηγ., Κολοκοτρώνης Νικ., Γκλαβίνης Δημ., Κουλτσιάκης Ιωαν., Ουζουνίδης Μιχ., Γρηγοριάδης Γεωρ., Κιουτσεκτσίδης Ιωαν., Πασχαλούδης Αλεξ., Μιντιούρης Γεωρ., Στεφανίδης Δημ,. Τσιγγενόπουλος Δημ., Ηλιόπουλος Θωμ., Σινσιρής Στε., Καβάζης Γεωρ., Μήλος Κων.
ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας ιδρύθηκε το 1951, αγωνίζεται στο ιδιόκτητο γήπεδό της. Έχει Κλειστό Γυμναστήριο και βοηθητικό γήπεδο.
Η Κάτω Καμήλα είναι χωριό (τοπική κοινότητα) της Δημοτικής ενότητας Σκουτάρεως του Δήμου Σερρών. Βρίσκεται 12 χλμ. νοτιοδυτικά από την πόλη των Σερρών. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή πληθυσμού – κατοικιών  το 2011 ο μόνιμος πληθυσμός του χωριού είναι 1.127 κάτοικοι. Αντίστοιχα κατά την απογραφή του 2001 το χωριό είχε 1.430 κατοίκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here