ΜΙΚΤH Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…Τέταρτη στην Ελλάδα!!!

Την τέταρτη θέση  στην Ελλάδα κατέλαβε η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από την Μικτή Κ-16 της Ε.Π.Σ.Αχαΐας στον «μικρό» τελικό με γκολ του Ψαθογιαννάκη στο 22 λεπτό στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης στο Βόλο.
Ωστόσο η Μικτή ομάδα Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών έχει ένα θετικό πρόσημο διότι ήταν η μοναδική ομάδα στην Κατηγορία Κ16 που προερχόταν από τη Βόρειο Ελλάδα.
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης(41΄ Τσιφούτης), Αρναούτογλου(57΄ Τριανταφύλλου),  Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης(41΄ Πούλιος), Καρατλίδης(78΄ Ζαγγελίδης), Μασκανάκης, Σοφιανός, Γκουτίδης, Παπαδόπουλος(57΄ Ζιάκας)
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Αγγελόπουλος (62΄ Φλωράτος), Δελδήμος (66΄ Τάρναρης), Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης (62΄ Οικονομόπουλος), Φλωράτος, Σουγλέρης (72΄ Τσεγγενές), Σαμαντάς, Γκολφίνος (72΄ Βιλανάκης).
Διαιτητής: Στυλιανός Λεωνίδας ΕΠΣ Τρικάλων                                                       
Bοηθοί: Κωνσταντίνος Λεωνίδας ΕΠΣ Τρικάλων, Χρήστος Μπάλας ΕΠΣ Τρικάλων

Πολύ σημαντική η συνεργασία του Προπονητή της ΕΠΣ Σερρών Σάκη Τερζή με τον Γεώργιο Κομσή και Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο.

Για πρώτη φορά φέτος ήταν πολύ σημαντική η συνεργασία του Προπονητή της ΕΠΣ Σερρών Σάκη Τερζή με τον Γεώργιο Κομσή και Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο οι οποίοι εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους (τεχνικό επιτελείο στις Μικτές Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών).
Ο Δρ. Γεώργιος Κομσής είναι Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα φυσικής κατάστασης και ανάλυσης αγώνων.Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης προπονητικής αθλημάτων.Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου.
Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι Φυσικοθεραπευτής ΒSs υπεύθυνος ζητημάτων αποκατάστασης και πρόληψης καθώς και αξιολόγησης σωματομετρικών χαρακτηριστικών, μέλος του επιστημονικού τμήματος των τμημάτων υποδομής της F.C.BARCELONA (F.C. BARCELONA Hub).
Πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής της FIFA medicine.
Συνεργάτης των Τμημάτων Υποδομής F.C. BAYERN MUNICH και της INTER F.C..
Τα τελευταία χρόνια η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Σερρών είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους στο Πανελλλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Το 2017  κατάφερε να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας, το 2018 έφτασε μέχρι τους «8» της διοργάνωσης και φέτος πήρε την Τέταρτη θέση.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών που πήραν την 4η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς επίσης στους προπονητές και τους γονείς των νέων ποδοσφαιριστών μας, στις ακαδημίες και στις ομάδες του νομού μας που τροφοδοτούν με παίκτες τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών.
Οι μικροί μας Ποδοσφαιριστές κράτησαν και φέτος ψηλά την σημαία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here