ΕΠΣ Σερρών Ανώτερη Κατηγορία… Αυτές οι ομάδες πάνε στα PLAY-OFFS&PLAY-OUT!!!

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ, ΑΜΜΟΥΔΙΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ και ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ(Α’ Όμιλος) και ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ, ΠΡΩΤΗ, ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΝΙΓΡΙΤΑ 2018, ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ(Β’ Όμιλος) είναι οι δώδεκα ομάδες (οι έξι πρώτοι του κάθε ομίλου) της Ανώτερης κατηγορίας του πρώτου και του δευτέρου ομίλου που θα διεκδικήσουν με αγώνες μπαράζ, την άνοδο στη Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Στην Επίλεκτη Κατηγορία θα προβιβαστούν απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες από τους αγώνες μπαράζ που μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Ανώτερης κατηγορίας που θα καταλάβει την 3η θέση από τους αγώνες μπαράζ, θα αγωνιστεί  σε ουδέτερο γήπεδο με τον 10ο της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης της επίλεκτης κατηγορίας.

Οι πρώτες έξι (6) οµάδες κάθε οµίλου συµµετέχουν στη διαδικασία προβιβασµού (PLAY-OFFS) για την Επίλεκτη κατηγορία ξεχωριστά κατά όµιλο και ο βαθµολογικός πίνακας της διαδικασίας των play-offs, ξεκινά όπως παρακάτω:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY-OFFS Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ 0 7
2 ΑΜΜΟΥΔΙΑ 0 6
3 ΡΟΔΟΠΟΛΗ 0 3
4 ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 0 1
5 ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 0 1
6 ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 0 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY-OFFS Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ 0 5
2 ΠΡΩΤΗ 0 5
3 ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ 0 3
4 ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 0 3
5 ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ 0 3
6 ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 0 0

 

Τέλος, στους αγώνες Play Out της Ανώτερης κατηγορίας οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο θα παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ οι δυο τελευταίοι θα υποβιβαστούν στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.

Οι πέντε (5) οµάδες κάθε οµίλου συµµετέχουν στη διαδικασία παραμονής ή υποβιβασµού (PLAY-OUT) ξεχωριστά κατά όµιλο και ο βαθµολογικός πίνακας της διαδικασίας των play-out, ξεκινά όπως παρακάτω:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY-OUT Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΚΕΡΚΙΝΗ 0 7
2 ΧΡΙΣΤΟΣ 0 4
3 ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ 0 3
4 ΚΑΡΠΕΡΗ 0 1
5 ΑΓΚΙΣΤΡΟ 0 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY-OUT B’ ΟΜΙΛΟΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΠΗΓΑΣΟΣ 0 7
2 ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ 0 6
3 ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ 0 3
4 ΚΟΡΜΙΣΤΑ 0 2
5 ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 0 0

 

Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ…PLAY-OFFS & PLAY-OUT-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ,ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ & ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑ∆ΩΝ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here