Κοπή πίτας… των Σερραίων διαιτητών στο Goalcafe!!!

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα για τη διαιτητική οικογένεια της ΕΠΣ Σερρών, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας των Διαιτητών της ΕΠΣ Σερρών, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στο GOALCAFE  8ης Μαϊου. Όλοι μαζί με σχεδόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, με τους Σερραίους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση, έδειξαν ότι ξεκινά μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και πρόοδο για την Σερραϊκή διαιτησία.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Καδέμογλου, τον αντιπρόεδρο Συμεών Τσεσμετζή και τα υπόλοιπα μέλη του οκτακταμελούς, ήταν εκεί για την άψογη εκδήλωση στην οποία παρέστησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Βότσης, τα μέλη  Αναστάσιος Χιντερίδης και Ζαγγελίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης, εκ μέρους των Σερραίων προπονητών παρευρέθη ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Αποστολόπουλος.
Μεγάλος τυχερός της βραδιάς, ο  Αθανάσιος Μαδένης, στον οποίο έπεσε το φλουρί και αντιστοιχούσε σε ένα ψηφιακό ρολόι, προσφορά του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Σερρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here