Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…πεντάρα το Παραλίμνιο, o Πανσερραϊκός έμεινε στο 0, έχασε το Σιδηροκάστρο!!!

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, o Πανσερραϊκός έμεινε στο μηδέν με τον Αλέξανδρου Κιλκίς για την εξ’αναβολής 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν  να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος και όσο η ώρα περνούσε, o Πανσερραϊκός άρχισε να ανεβαίνει και να πιέζει, προσπαθώντας για να πάρει τη νίκη. Η ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 87ο λεπτό, όπου ο Ζιώγας σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αθανασίου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς  από τη μεριά του παρουσίασε μια εξαιρετική άμυνα και να κυνηγάει το γκολ με επικίνδυνες αντεπιθέσεις, χάνοντας καλές φάσεις. Η πρώτη με τον Αγαθαγγελίδη στο 57’ και η δεύτερη στο 90’ με τον Βασιλειάδη, οι οποίοι σε φάσεις καρμπόν με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλαν τη μπάλα άουτ. Τελικά το παιχνίδι έμεινε στο 0-0.
Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο αγώνας κόντρα στον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου, που κέρδισε με άνεση 5-1. Για το Παραλίμνιο σκόραραν, στο 16′ ο Ντιαλό, στο 58′ με πέναλτι και στο 77′ ο Μουτεσίδης, στο 89′ και 90’+ ο Σιψής. Για τον ΠΑΟ Κοσμίου σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι στο 45’+ ο Ρουμπιές.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου με την νίκη του αυτή, έπιασε τον Πανσερραϊκό στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 23 βαθμούς.
Τέλος,ο Εθνικός Σιδηροκάστρου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, έχασε μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου από τον  Ορφέα Ξάνθης με 2-1 και βυθίστηκε ακόμη πιο βαθιά στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τα γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης σημείωσαν, ο Καραγκιόζης στο 15′ και ο Χιντ Ιμέρ 41′. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός ήταν μειώσει το σκορ με τον Παρούκα στο 78′.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ  13η Αγωνιστική εξ αναβολής 

ΤΕΤΑΡΤΗ   23-01-2019   ΩΡΑ 15:00 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ ……………………………………5-1               Σκόρερ:16’Ντιαλό,58′(π),77’Μουτεσίδης,89′,90’+Σιψής – 45’+(π)Ρουμπιές
Διαιτητής: Τσιλίκας ΕΠΣ Καβάλας       
Βοηθοί: Βερνέζης ΕΠΣ Καβάλας, Δεδονάκης ΕΠΣ Καβάλας       
Παρατηρητής αγώνα: Λουκάς Διαμαντόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ………………………………………..0-0

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος, Κονταξής (86’ Σαρέγκος), Βλαχόπουλος (51’ Ζιώγας), Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Πέτρου (81’ Μακούσης)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Τσαταλπασίδης, Κωτσιάς, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης (88’ Φουτζίου), Αηδονίδης, Αγαθαγγελίδης (71’ Σερταρίδης), Προβατίδης (90+2’ Κάργας), Καραγιάννης (60’ Σαλπιγγίδης)Διαιτητής: Δημητριάδης ΕΠΣ Χαλκιδικής
Βοηθοί: Χρυσαϊδης ΕΠΣ Χαλκιδικής, Τσιρωνάς ΕΠΣ Χαλκιδικής
Παρατηρητής αγώνα: Περικλής Βασιλειάδης ΕΠΣ Πέλλας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………1-2             Σκόρερ:78’Παρούκας – 15’Καραγκιόζης,41’Χιντ Ιμέρ
Διαιτητής: Μαρόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Σιανίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Πέτρος Τρύφων ΕΠΣ Δράμας          

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (13η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    23-01-2019    ΩΡΑ  15:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ …………………………….5-1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ………………………………..0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ……………………….1-2
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ …………………………………………..8-0
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ……………………………1-2
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ……………………………………….0-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ…………………1-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here