Πανσερραϊκός…Μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά του ειδικού σχολείου!!!

Mε αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων,το τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης και αντιπροσωπεία παικτών του Πανσερραϊκού επισκέφτηκαν το ειδικό δημοτικό σχολείο, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία παικτών του Πανσερραϊκού, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης, επισκέφτηκαν το ειδικό δημοτικό σχολείο, με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες αγάπης που έρχονται, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά.
Οι αρχηγοί των «λιονταριών» Παπαβασιλείου, Κούτλας, Καστριτσέας, και οι Μπάρδας, Obosu έδωσαν χαρά στα παιδιά, παρακολουθώντας την εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες και υπεύθυνοι του εδικού σχολείου, ενώ μαζί τους ήταν και ο Λεοντόκαρδος, η μασκότ του Πανσερραϊκού, που με το στυλ του, ενθουσίασε του μικρούς μαθητές.
Το τεχνικό επιτελείο, με τους Εγγονίδη, Πανίδη και Μούρα, καθώς και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Νίκος Κατσαβάκης παρέα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Πολίτη από το γραφείο τύπου των «κόκκινων», ευχαριστήθηκαν την γιορτή, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και συζήτησαν για τον ιερό σκοπό που επιτελούν οι άνθρωποι του ειδικού σχολείου.
Μάλιστα ο Πανσερραϊκός, υποσχέθηκε πως θα γίνουν κι άλλες ενέργειες, για να τονωθεί το ενδιαφέρον των συνάνθρωπων μας και της κοινωνίας, αναδεικνύοντας την σημαντική προσφορά του ειδικού νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Σύντομα θα δούμε τα παιδιά αυτά και στο γήπεδο παρέα με τους ποδοσφαιριστές για να παρακολουθήσουν αγώνα της πρώτης ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here