Ο Απόλλων Παραλιμνίου… αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος!!!

O Απόλλων Παραλιμνίου αν και ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με 4-0 μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας μια αξιοπρεπή παρουσία, αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι με την συμμετοχή του στο θεσμό, γιατί κατάφερε σαν ομάδα της Γ’ εθνικής κατηγορίας να προκριθεί στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Για τον Αστέρα Τρίπολης το σημερινό παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και οι Αρκάδες έχουν ήδη καθαρίσει την πρωτιά στον 6ο όμιλο και ακόμη σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης  που αγωνίζεται εκτός έδρας την Πέμπτη(20/12,15:00) με τα Τρίκαλα, πάλι θα είναι στην κορυφή.
Τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια, συνέθεσαν το παζλ της αναμέτρησης, αλλά και της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων  που αποτυπώθηκε  μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
O Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε  στο 7′ με  δυνατό σουτ του Τσιλιανίδη.
Ο Ζυγκερίδης στο 22’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση για να κάνει το 1-1.
Στο 40’ Ο Μπαστιάνο με πλασέ κάνει το 2-0.
Στο 50’ ο Δουβίκας μέσα από την περιοχή  γράφει το 3-0.
Το τελικό 4-0 έγινε  με κεφαλιά από τον Βαλιέντε στο 58’.
Οι Αρκάδες είχαν δύο δοκάρια με τον Δουβίκα στο 8’ και στο 20’ με τον Τσιλιανίδη.
Το ματς στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Μαυρομάτη στο 53ο λεπτό καθώς σκίστηκε στο γόνατο του  και αποχώρησε από το ματς, την θέση του πήρε ο Αναστάσιος Δέντσας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53′ λ.τ. Δέντσας), Τσαούσης (64′ Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78′ Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64′ Καρδάρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55′ Μ. Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστάσιος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Χρήστο Ακρίβο της ΕΠΣ Αθηνών ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Περάκης της ΕΠΣ Αθηνών.

6ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Απόλλων Παραλιμνίου-Τρίκαλα 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1
2η αγωνιστική
Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Παραλίμνι 5-0
3η αγωνιστική
Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης 0-4
Πέμπτη (20/12)
Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης (15:00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  6ου ΟΜΙΛΟΥ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3 9
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 3
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3 1
4 Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 2 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here