Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Διαιτητές-Παρατηρητές 11ης Αγωνιστικής 09/12/2018 !!!

Σερραϊκή παρουσία στην 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Δημήτριο Κεφαλά στον αγώνα ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ με βοηθούς τον Αχιλλέα Αναστασιάδη και Μιχάλη Σάκκο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ιωάννης Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη την Κυριακή 09/12/2018  και ώρα 15:00.
Άλλος ένας Σερραϊκός ορισμός, καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε στον αγώνα του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, Μακεδονικός – Γιαννιτσά, τον Απόστολο Τζουμαλάκη (διαιτητή) και τον Χρήστο Κρυωνά (α΄βοηθό). Β’ βοηθός ορίστηκε ο Νικόλαος Κωτούλας από την ΕΠΣ Κιλκίς, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Λέφας Γρηγόριος της ΕΠΣ Πιερίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/12 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μακεδονικού.
Για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας ο Σερραίος διαιτητής Κωνσταντίνος Σαφούρης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Λαγκαδάς – Μελιτεύς Μελίτης, έχοντας μαζί του δύο βοηθούς από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, τους Μαλανδρή Αθανάσιο και Κώστογλου Ηλία (α’ και β’ αντίστοιχα). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δαμιανός Καρακελίδης από την ΕΠΣ Πέλλας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/12 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά.
Δύο Σερραίοι παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν να αξιολογήσουν της διαιτητική απόδοση των διαιτητών και βοηθών σε παιχνίδια της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Ο Συμεών Τσεσμετζής  θα αξιολογήσει την απόδοση της διαιτητικής 3αδας στον αγώνα Τρίγλια – Αγροτικός Αστέρας, ενώ ο Αλέξανδρος Καδέμογλου  θα αξιολογήσει την απόδοση της διαιτητικής 3αδας στον αγώνα Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 9/12 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  11ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ     09-12-2018   ΩΡΑ 15:00 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Διαιτητής: Μπούτσικος ΕΠΣ Μακεδονίας   
βοηθοί: Ανδρέου ΕΠΣ Μακεδονίας , Τσεχελίδης ΕΠΣ Μακεδονίας    
Παρατηρητής αγώνα: Ελευθέριος Καζαντζίδης ΕΠΣ Δράμας 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Διαιτητής: Μαυρίδης ΕΠΣ Πέλλας    
βοηθοί: Δεμερτζής ΕΠΣ Πέλλας, Μίλτσης ΕΠΣ Πέλλας           
Παρατηρητής αγώνα: Απόστολος Προδαφίκας  ΕΠΣ Μακεδονίας    

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (11η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ   09-12-2018    ΩΡΑ  15:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here