ΣΑΡΩΣΑΝ… ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ Κ-14 ΚΑΙ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ 7-1 ΚΑΙ 4-0!!!

Παρουσία λιγοστών θεατών στο γήπεδο της Κρηστώνης, η Μικτή Κ-16(Νέων) της ΕΠΣ Σερρών έκανε εύκολη υπόθεση την κατάκτηση της νίκης, επιβλήθηκε με 4-0 της γηπεδούχου ΕΠΣ Κιλκίς Κ-16 μετά από ωραία εμφάνιση. Οι Νέοι του Σάκη Τερζή πήραν προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Τριανταφύλλου στο 20′. Στο δεύτερο μέρος η Μικτή επιβεβαίωσε την κυριαρχία της και με γκολ του Ζιάκα στο 65′(09’έχασε πέναλτι),του Μαδή Νταλίπ στο 79′ και του Τσιφούτη στο 80′, σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών.Το τελικό 0-4 ήταν ένα καθαρό και δίκαιο αποτέλεσμα.

ΕΠΣ Κιλκίς Μικτή Κ-16: Σιαπκάρης, Ναλμπάντης, Ρεμπετσιώτης, Χαραλαμπίδης, Ξανθόπουλος, Μίγκος, Μουρατίδης, Γεωργιάδης, Ζάλτος, Γιατισάκης, Ζιούτας.
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-16: Κουγιουμτζόπουλος, Βεντούζης, Φάκης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης, Σοφιανός, Παπαδόπουλος, Ζιάκας, Τριανταφύλλου, Αρναούτογλου.
Διαιτητής ήταν ο Ιορδάνης Κατεριάδης με βοηθούς τον Γεώργιο Ταγκαλίδη και τον Αθανάσιο Δέλλιο της ΕΠΣ Πέλλης.
Από την άλλη εντυπωσιακή ήταν η Μικτή Κ-14(παίδων) της ΕΠΣ Σερρών, διέλυσε με 7-1 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς στο γήπεδο της Κρηστώνης-Κιλκίς για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.Τα γκολ για την Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Σερρών έβαλαν  στο 04′ και 26’ο Καλουπτσής, στο 08′ ο Κόκκινος, ο Τσιαούσης στο 31’52’,60′ και ο Σίκαλος στο 39′ .Το μοναδικό γκολ για την ΕΠΣ Κιλκίς Κ-14 σημείωσε ο Σαββίδης στο 57′. 

 ΕΠΣ Κιλκίς Μικτή Κ-14: Κυρσταυρίδης, Γεωργιάδης, Πατσούρης, Ρωσσίδης, Παρμακσήζης, Γουγουσάκης, Τόλα, Λούπος, Γιατισάκης, Σαββίδης, Ιωαννίδης
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-14: Συμεωνίδης, Γανίκας, Καρακάσης, Αυγέρης, Κεραμιδάς, Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντινίδης, Αχλατλής, Κόκκινος, Καλουπσής, Γκοτίδης
Διαιτητής ήταν ο Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός με βοηθούς τον Γεώργιο Ταγκαλίδη και τον Αθανάσιο Δέλλιο της ΕΠΣ Πέλλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here