Πάνε για τρίποντα…Πανσερραϊκός,Παραλίμνιο και Σιδηρόκαστρο!!!

Το πρώτο του δυνατό κρας τεστ στο Πρωτάθλημα δίνει ο Πανσερραϊκός, την Κυριακή (21/10) στις 4 το απόγευμα, που κοντράρεται στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καβάλα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι ιστορικών ονομάτων αλλά και ουσίας στον 1ο όμιλο.
Ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Άγγελος Κούτλας, που φέτος καθιερώνεται ως στόπερ στα «λιοντάρια»  μίλησε στη media day του Πανσερραϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την Καβάλα, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άγχος, αλλά δίψα για διάκριση.
 «Ήταν πολύ ελπιδοφόρα η εκκίνηση, μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Στο χέρι μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί. Η ομάδα θα παλέψει με νύχια και δόντια για το θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και πιστεύουμε ότι η δουλειά μας θα μπορέσει να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα ματς που το περιμένεις, έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον τώρα μετά από αυτήν την εκκίνηση. Δεν υπάρχει άγχος, αλλά δίψα για διάκριση», σημείωσε.
Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης πρόσθεσε: «Δεν είμαστε ούτε στο ένα έκτο του Πρωταθλήματος. Προφανώς και πάμε για τη νίκη, όμως, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει ούτε σε ανεβάζει κατηγορία, ούτε σε θέτει εκτός στόχων. Είναι κομβικό το ματς και κάνω έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει. Η υποστήριξη έχει σημασία κυρίως στα δύσκολα. Αν έχεις περάσει κάποιες καταστάσεις, όπως ο Πανσερραϊκός τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να σε φοβίσει ένα ματς με την Καβάλα».
Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων Παραλιμνίου δοκιμάζεται στο Παγγαίο με τον Αετό Ορφανού έχοντας ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Τέλος, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου υποδέχεται το νεοφώτιστο Αλέξανδρο Κιλκίς. Με ανακοίνωση του καλεί τους φιλάθλους της ομάδος, να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια των παιχτών για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Κιλκίς, αποτέλεσμα που αν επιτευχθεί, θα διατηρήσει την ομάδα του Εθνικού στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς ντεμπούτο θα κάνει ο Βέλγος επιθετικός Ελιακίμ Μουσόνι, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here