Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Αποβολές παραγόντων!!!

Ποινή αποκλεισμού από το επόμενο παιχνίδι των ομάδων τους, τιμωρήθηκαν οι προπονητές και παράγοντες ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνονται οι παρακάτω Διαπιστωτικές Πράξεις (αποβολές παραγόντων)΄αγώνων 3ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73133 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΜΑΣ και ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΜΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΓΕΡΟΣΩΤΗΡΗ Ι., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου. 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73122 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΗΜ. ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτού, κου ΣΙΤΣΑ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου. 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73152 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΠΟ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΠΟ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΡΟΥΜΠΑΚΗ Φ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου. 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73134 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΑΣ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΣ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΦΟΡΗΣ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΑΣ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΠΟΖΑΡΛΗ Χ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου. 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73123 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ΑΜΣ και ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ και δη του δηλωθέντος ως ΓΥΜΝΑΣΤΗ αυτού, κου ΓΟΥΝΕΛΑ Γ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου. 

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73168 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ και ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ , που διεξήχθη στο Γήπεδο ΒΛΑΧΙΩΤΗ την 14/10/2018, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή  του σωματείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και δη του δηλωθέντος ως  προπονητή αυτού, κου  ΜΑΥΡΕΑ ΑΝΤΩΝΗ, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here