Ε.Π.Σ. Σερρών…Πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική συγκέντρωση για τους κανόνες του παιχνιδιού 2018/19!!!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής(5/10) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών μια σπουδαία εκπαιδευτική συγκέντρωση που αφορούσε όλους τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες όλων των ομάδων ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Σερρών, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών με κύριο ομιλητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης των Σερραίων διαιτητών Γεώργιο Φωτιάδη. Ανάλυση των κανόνων έγινε και από τον Διαιτητή και Παρατηρητή Διαιτησίας της Football League Συμεών Τσεσμετζή και αναφορά στους κανόνες και το πρόγραμμα από το μέλος της Διαιτησίας Κυριάκο Παλάζη.
Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση(θα πραγματοποιηθεί και άλλη συγκέντρωση) δόθηκαν διευκρινίσεις στις νέες αλλαγές και στους Κανόνες του παιχνιδιού 2018 – 2019, έγινε αναφορά στις τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις των διαιτητών.Πολλά τα οφέλη που αποκόμισαν οι παρευρισκόμενοι.
Η εκπαιδευτική αυτή συγκέντρωση της επιτροπής διαιτησίας είχε και κάτι ξεχωριστό. Η επιτροπή διαιτησίας συμπλήρωσε 2 χρόνια παρουσίας στο Σερραϊκό Ποδόσφαιρο. Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής απεύθυνε  χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Σερρών Στέλιο Μετσιμενίδη για το δύσκολο έργο που επιτελεί στο χώρο της διαιτησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here