ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ… ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων !!!

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και η ΕΠΟ, διοργανώνουν ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων, για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Σερρών.

Η σχετική Ανακοίνωση:

«Σας κάνουμε γνωστό ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών σε συνεργασία με τον Φορέα των Προπονητών (Π.Ε.Π.Π.) τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και την ΕΠΟ, διοργανώνουν ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων, για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Σερρών. Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν, οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων ΟΥΕΦΑ Α, ΟΥΕΦΑ Β, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών.
Η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές , είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021).
Η σχολή είναι διήμερη και όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ θα γίνει την περίοδο 24/9-1/10/2018
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον πρόεδρο του Συνδέσμου Φούρναρη Χρήστο στο τηλέφωνο: 6974 421995
Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης, υποχρεωτικά, όλοι οι συνάδελφοι, ανεξαρτήτως κατηγορίας διπλώματος, θα πρέπει να υπογράψουν πράξη συναίνεσης(για τα προσωπικά δεδομένα). Πληροφορίες από τον Γ.Γ. του Συνδέσμου Στεφανόπουλο Γιάννη στο τηλέφωνο : 6974 282291».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here