Πρόβα τζενεράλε… για τον διαιτητή Θανάση Τζήλο!!!

Πέρα από την πειστική εμφάνιση και νίκη με ανατροπή για την ΑΕΚ(3-2) στην πρόβα τζενεράλε με την Γαλατά σαράι στο ΟΑΚΑ, ενόψει των προκριματικών του Champions League. Πρόβα τζενεράλε έγινε και για τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Τζήλο.
Η ΚΕΔ έδωσε ευκαιρία σε έναν από τους υποψηφίους για την λίστα των διεθνών για να σφυρίξει την φιλική αναμέτρηση ΑΕΚ- Γαλατά σαράι  και η αρχή έγινε με τον Θανάση Τζήλο. Ο Τζήλος είναι γεννημένος την 1η Οκτωβρίου του 1983 στην Λάρισα και μέχρι τα 18 του αγωνιζόταν ως στόπερ με την φανέλα του ΑΟ Αμπελοκήπων, έχοντας ως συμπαίκτη τον Βαγγέλη Μόρα.
Σε ηλικία 18 ετών δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις και περνά στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Ξάνθης. Προσπάθησε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Στάθηκε αδύνατο παρά το γεγονός ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όποια ομάδα κι αν  δοκιμάστηκε. Οι ώρες των μαθημάτων όμως ήταν ίδιες με τις αντίστοιχες των προπονήσεων. Κάποια στιγμή ο καλύτερος του φίλος, τον παρότρυνε να πάει στη σχολή διαιτησίας της Ξάνθης. Εκεί θα αρχίσει να ασχολείται για πρώτη φορά με την διαιτησία, καθώς θα γραφτεί στην σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, από την οποία θα αποφοιτήσει το 2002.
Το 2005 μέλος των Διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης ανεβαίνει στην τέταρτη κατηγορία οπού θα σφυρίξει παιχνίδια της Δ’ Εθνικής, το 2007 στην Γ’ Εθνική αναδείχτηκε ο τρίτος καλύτερος διαιτητής της κατηγορίας με βάση τις επιδόσεις του.
Δύο χρόνια αργότερα ο υψηλόσωμος (1,90) διαιτητής φεύγει από την Ξάνθη με το πτυχίο του(Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Ξάνθης) για την πόλη της Λάρισας από όπου και κατάγεται παίρνοντας παράλληλα μεταγραφή στην τοπική Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του Διαιτητή. Το 2011 έρχεται η άνοδος στην Football League, καθώς οι κόποι και οι θυσίες του ανταμείφθηκαν, διότι οριζόταν έστω και ως τέταρτος σε παιχνίδια της Super League.
Το καλοκαίρι του 2015 θα είναι η χρονιά που δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο διαιτητής  Θανάσης Τζήλος, καθώς είδε το όνομα του ανάμεσα σε αυτά που προβιβάστηκαν στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα σαιζόν θα σφύριζε παιχνίδια της Super League σε ηλικία 32 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here