Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Σερρών…Γραπτές & Αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Σερραίους διαιτητές!!!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες για ΟΛΟΥΣ τους ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ διαιτητές, βοηθούς & παρατηρητές για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

Στις αξιολογήσεις θα πρέπει να παρευρίσκονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ διαιτητές, βοηθοί & παρατηρητές (εξαιρούνται των γραπτών εξετάσεων οι προσφάτως αποφοιτήσαντες διαιτητές της σχολής του Απριλίου 2018), ενώ κατά την προσέλευση τους και για να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες, όλοι οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Διαιτητές/Βοηθοί Διαιτητές

1.Ιατρική γνωμάτευση ικανότητας συμμετοχής σε αθλητικές – διαιτητικές δραστηριότητες από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό (παθολόγο ή γενικής ιατρικής)
2.Οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις (οπτική οξύτητα/αντίληψη χρωμάτων)

Παρατηρητές

1.Οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις (οπτική οξύτητα/αντίληψη χρωμάτων)
Η συμμετοχή στις γραπτές και αθλητικές αξιολογήσεις είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019, καθώς σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Η ύλη για τις γραπτές εξετάσεις είναι οι 800 ερωτήσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ και μπορείτε να τις βρείτε σε μορφή pdf στο σαίτ www.sdps.gr και στο σάιτ της ΕΠΟ. Οι αθλητικές δοκιμασίες θα είναι στα πρότυπα του FIFA TEST (40χ75μ.) σε χρόνο 17” και διάλειμμα 24” (από άνοιγμα σε άνοιγμα).
Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ημέρα (Παρασκευή, 24/8) των εξετάσεων, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα ένα μέλος εκ των τριών της Επιτροπής διαιτησίας καθώς θα οριστεί & νέα ημερομηνία για τα επαναληπτικά τεστ, γραπτά και αθλητικά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και ο τόπος διεξαγωγής αυτών είναι τα εξής:
Γραπτές εξετάσεις: Ώρα 17:00 (για τον τόπο θα ειδοποιηθούν όλοι οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές με προσωπικό μήνυμα στο κινητό τους, λόγω μη οριστικοποιήσης του χώρου διεξαγωγής εξετάσεων ακόμη)
Αθλητικές δοκιμασίες: Ώρα 18:30 (Εθνικό στάδιο Σερρών). Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στο ταρτάν.
Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές, μπορούν να απευθύνονται στον κ.Φωτιάδη Γεώργιο (6974996328), κ. Παλάζη Κυριάκο (6948511911) και κ. Ιωαννίδη Χρήστο (6973246667).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here