Το Νέο.. διοικητικό συμβούλιο στην Πανσερραϊκή!!!

Συνεδρίασε το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Πανσερραϊκής, το απόγευμα της Δευτέρας (09/07) στο Cafe ΕΔΡΑ, όπου αποφασίστηκε η δομή που θα έχει διοικητικά αλλά και τις θέσεις που αναλαμβάνουν στην ομάδα.
Η Πανσερραϊκή ανακοίνωσε την σύνθεση του νέου 15μελές Διοικητικού της Συμβουλίου, με πρόεδρο τον Παναγιώτη Χατζηπαντελή, που για πολλά χρόνια διετέλεσε και Πρόεδρος της Θύελλας Σερρών, όταν η ομάδα μεσουρανούσε στις Εθνικές Κατηγορίες.
Επίτιμος πρόεδρος της ομάδας ορίστηκε, ο Καρδιοθωρακοχειρουργός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και πρώην Βουλευτής Μενέλαος  Βλάχβεης.
Αντιπρόεδροι της Πανσερραϊκής είναι οι Σοφάτσιος Αθανάσιος και Χατζηπαντελής Πασχάλης. Μάλιστα, ο τελευταίος θα είναι και ο εκπρόσωπος του συλλόγου στην ΕΠΟ.
Ταμίας της ομάδας αναλαμβάνει η πρώην Πρόεδρος της Πανσερραϊκής Χρυσή Πουλικίδου.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Γυναικείας ομάδας της Πανσερραϊκής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Χτζηπαντελής
Α’ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Σοφάτσιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Πασχάλης Χατζηπαντελής
Γενικός Γραμματέας: Μιχαήλ Πουλικίδης
Ταμίας: Χρυσή Πουλικίδου
Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνιος Πουλικίδης
Έφορος Γυναικείου: Κων/νος Αρβανιτίδης
Ιματισμού: Ευθύμιος Καρυπίδης
Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Μπαϊρας
Μέλη: Βασίλειος Γεωργιάδης, Σταύρος Κιρμιζίδης, Κυριακή Μαυρίδου, Αναστάσιος      Τζιτζής, Ζήσης Τσακαλάκης και Αναστάσιος  Μακρίδης.
Προπονητής της  Γυναικείας ομάδας της Πανσερραϊκής, που επιστρέφει  μετά από τέσσερα χρόνια στο Γυναικείο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, θα παραμείνει ο Γιώργος Κομσής που καθοδήγησε την  Γυναικεία ομάδα των Σερρών σε όλους τους αγώνες τη σεζόν 2017-2018 και την ανέδειξε πρωταθλήτρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here