Δόξα Κάτω Καμήλας… «Ανοίγει τα δύο φτερά της»!!!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας τοποθετεί στα «δύο φτερά της» Σάββα Γεωργιάδη και Μιχάλη Γαλακτερό.

Η Δόξα Κάτω Καμήλας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Σερραίου δεξιού αμυντικού Σάββα Γεωργιάδη.
Οι «μαυραετοί» απέκτησαν τον 24χρονο ακραίο αμυντικό Σάββα Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα, στα οποία κατέγραψε ουκ ολίγες συμμετοχές.
Ο Σάββας Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1994. Έχει καταγωγή από την Βαμβακιά Σερρών και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει να επιδείξει το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ Κ-20,το Σιδηρόκαστρο. Ο ΠΑΟΚ,  ο Πανσερραϊκός, η Δόξα Δράμας, η ΠΣ Σέρρες, ο ΑΟ Επισκοπή, ο Απόλλων Παραλιμνίου και η Ελπίδα Σκουτάρεως.

Σε μία δεύτερη σπουδαία μεταγραφική κίνηση, η οποία ενισχύει σημαντικά  την ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας είναι αυτή του Μιχάλη Γαλακτερού.
Ο 32χρονος (Γεν.03/10/1986) ακραίος μπακ με  συμμετοχές στη Β’ και Γ’ εθνική με την εμπειρία του και την ποιότητα του θα βοηθήσει τη Δόξα Κάτω Καμήλας στην «παρθενική» της συμμετοχή στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Ο Μιχάλης Γαλακτερός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Νέα Ζίχνη, σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό αργότερα έπαιξε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, Εθνικό Γαζώρου, Δόξα Δράμας(Για μια διετία, στη Γ΄ Εθνική όταν πήρε το πρωτάθλημα το 2009 και την επόμενη στη Β΄ Εθνική, ήταν  τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια), Παναχαϊκή, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ελπίδα Σκουτάρεως και Δόξα Λιθοτόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here