Αλέξης Κουρμπανίδης… Μιλά στο «Serresmegasport» για όλους και για όλα μέσα από 14 ερωτήσεις!!!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αλέξης Κουρμπανίδης, μιλάει στο «Serresmegasport» για όλους και για όλα μέσα από 14 ερωτήσεις.

1. Από ποιά ηλικία ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιροΞεκίνησα στην ηλικία των 10 ετών σε ακαδημία της πόλης των Σερρών και το πρώτο δελτίο μου το έβγαλα σε ηλικία 14 όπου πλέον ξεκίνησα να παίζω στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού!….

2. Τι είναι για σένα το ποδόσφαιρο: Το ποδόσφαιρο για μένα πάνω απ’ όλα είναι ένα παιχνίδι..ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει τέτοιες εναλλαγές συναισθημάτων που ακόμα και στα αρνητικά αποτελέσματα σε κάνει να το αγαπάς περισσότερο και όχι να το μισήσεις..

3. Η γρήγορη άνοδος κρύβει παγίδες για  έναν ποδοσφαιριστή; Σαφώς κρύβει παγίδες η γρήγορη άνοδος ενός ποδοσφαιριστή… ειδικά στις μέρες μας με τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα μεσα μαζικής ενημέρωσης κτλ κτλ ειναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην καβαλήσεις το (καλάμι) ειδικά με τα πρότυπα που προβάλλουν όλα τα μέσα που ανέφερα παραπάνω..

4. Πώς νιώθεις ύστερα από μια χρονιά στη Δόξα Κάτω Καμήλας: Νιώθω ικανοποίηση για την χρονιά που έκλεισε με την Δόξα Κάτω Καμήλας διότι πρωταρχικός στόχος του προέδρου ήταν η άνοδος της ομάδας,όπως είχαμε συμφωνήσει λοιπόν και του είχα υποσχεθεί πως θα υλοποιηθεί ο στόχος του μόνο ικανοποίηση μπορώ να νιώθω γιατί οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται!!

5. Απομακρύνθηκες από την ομάδα ένα διάστημα,τι πιστεύεις πως έφταιξε; Είχα απομακρυνθεί από την ομάδα ύστερα από μια απόφαση που πήρε η διοίκηση και ο πρόεδρος, που ίσως λόγω της απειρίας του κυρίως έκρινε πως αυτό ήταν το καλό για την ομάδα..ίσως να έφταιγε και η δική μου φιλοσοφία και οι αντιδράσεις μου σε ορισμένα θέματα που αφορούσαν την ομάδα διότι επικρατούσε μια “αναρχία”και ηταν πολύ άσχημο διότι η ομάδα βρισκόταν σε ένα μεταβατικό στάδιο με την έλευση των μεταγραφών του Δεκεμβρίου!

6. Oι φήμες λένε πως είσαι ήσυχος χαρακτήρας πως συνδύαζεται αυτό με τον δυναμισμό που βγάζεις μέσα στο γήπεδο; Οι φήμες είναι απλά “φήμες”..αλλά και είναι μια πολύ καλή διαφήμιση χαχα..απλά ο δυναμισμός οπως λέτε εσείς (τρέλα) το λέω εγώ είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω.μου βγαίνει αυθόρμητα και δεν μου αρέσει να κρύβομαι.και βγαίνει ίσως προς τα έξω με άσχημο τρόπο ορισμένες φορές.. εξάλλου έχουμε τόσους σφυγμούς που θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσεις τα νεύρα σου εντός του γηπέδου..πάντα αναφέρομαι όμως σε αυτούς που θέλουν τη νίκη και σ αυτούς που παίζουν απλά για να περάσει η ώρα τους..

7. Eπόμενος στόχος: επόμενος στόχος μου είναι να βοηθήσω την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστω να πετύχει τον στόχο που θα έχει θέσει..

8. Tι είναι το πιο περίεργο που έχεις συναντήσει εντός αγωνιστικού χώρου; Το πιο περίεργο που έχω συναντήσει μέσα στο γήπεδο είναι κάποτε η αδιαφορία σε προκλητικό βαθμό ορισμένων παικτών που αποτελούσαν τα κύρια γρανάζια της ομάδας τους σε ένα παιχνίδι που ήταν κρίσιμο για τον στόχο που είχε βάλει η ομάδα εξαρχής και στο τέλος απέτυχε εξαιτίας της αγωνιστικής συμπεριφοράς τους στο συγκεκριμένο ματς..

9. Eίσαι τυχερός που βρέθηκες στην Δόξα Κάτω Καμήλας; Δεν θα το έλεγα τύχη διότι η τύχη δεν είναι πάντα μαζί σου,αλλά θα το’λεγα επιβράβευση για τον εαυτό μου που φόρεσα ΑΚΟΜΑ μια τόσο βαριά φανέλα..

10Οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχες τόσα χρόνια στα γήπεδα; Υπήρξαν εξαιρετικοί παίκτες που συνεργάστηκα αλλά αυτοί που μου έκαναν το κλικ είναι; Ο Νίκος ο Ασλανίδης όταν είχαμε βρεθεί μαζί και στην ομάδα των Παίδων όσο και στην ομάδα των νέων της ΕΠΣ Σερρών..ήταν πράγματι μια από τις μεγάλες αδυναμίες μου φοβερό ταλέντο..ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είχε στοιχεία μεγάλου παίκτη πολύ ντελικάτος..ο δάσκαλος Αλέκος Μουτίδης που δεν χρειάζεται να πω κάτι για τον Αλέκο που πραγματικά τον εκτιμώ απεριόριστα και σαν άνθρωπο..Ο Νίκος ο Κολοκοτρώνης που πραγματικά τέτοιο γκολτζή που ανάμεσα και σε κλειδαρότρυπα μπορεί να σκοράρει με τόσο άριστη τεχνική…απλά μοναδικός..ο Κώστας ο Λουίζος που γεννήθηκε σε λάθος εποχή για το ποδόσφαιρο γιατί με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει θα άφηνε ιστορία την δεκαετία του 80 που το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώς… πραγματικά αδικώ πολλούς και ξεχνάω κάποιους αλλά οι συγκεκριμένοι μου έκαναν το κλικ τόσα χρόνια.

11. Προπονητές που συνεργάστηκες και ποιον θεωρείς αγαπημένο σου.. Συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές που από από όλους έμαθα πράγματα είτε λίγα είτε πολλά..π.χ ο Σάκης Αναστασιάδης που τον είχα στις μικτές ήταν ένα βήμα μπροστά στο κομμάτι της προπονητικής σε σχέση με κάποιους άλλους…ο Τάσος Σαββίδης είχε το χάρισμα να παίρνει το 101% από τον παίκτη τού και μπορούσε να διαχειριστεί ιδιόρρυθμους χαρακτήρες..ο Σάκης ο Τερζής ήτανε κάτι παραπάνω από φίλος μα πάνω απ’ όλα ήταν πολύ καλός άνθρωπος…ο Νίκος ο Γάδος είχε μια τρέλα που σε εκνεύριζε αλλά ταυτόχρονα σε τσίτωνε..ο Πανίδης ο Γιώργος ήξερε πώς να ανδρώσει ποδοσφαιρικά κάποιον μικρό που ήθελε να αναδειχθεί..ο Βαλούντος ο Γιώργος ήταν πραγματικά ψυχολόγος επάνω στην προπονητική…(μεγάλη μου αδυναμία)..ο Μίλτος ο Δουλγέρης έχει αυτή την όρεξη -τρελα που θέλοντας και μη θα σε κάνει να μην τεμπελιάσεις η να βαρεθείς ποτέ όσο βρίσκεται ο ίδιος στο τιμόνι της ομάδας…κ Παπαδόπουλος (Μάτζικ) είναι πράγματι ΜΑΤΖΙΚ λες και έχει αυτό το (ραβδί)που λέμε και ξέρει να ΑΝΕΒΑΖΕΙ ομάδες και μεταφορικά και κυριολεκτικά…

12. Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν άνοδο στη Γ’ Εθνική: Πιστεύω πως η αθλητική Ένωση Χρυσού έχοντας μια βαριά φανέλα μια σωστή οργάνωση που την διακατέχει τόσα χρόνια και μ’ έναν προπονητή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι μαζί με την Δόξα Κάτω Καμήλας όπως φαίνεται με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα  θα χτυπηθούν για την άνοδο και κρατάω έναν ενδοιασμό για την Δόξα Λιθοτόπου που έχει καλό ρόστερ και με την έλευση ενός Τόσο μεγάλου προπονητή του κυρίου Υφαντίδη ,ίσως να ναι και αυτή στο κόλπο.. μιλάω πάντα με τα δεδομένα σήμερα και με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα Διότι είναι πολύ νωρίς ακόμα..

13. Αν γύριζες πίσω τον χρόνο τι είναι αυτό που δεν θα ξαναέκανες; Ίσως δεν θα αντιδρούσα απέναντι σε κάποιους ανθρώπους με άσχημο τρόπο λόγω της τότε ανωριμότητας μου..τίποτα άλλο..

14. Τι θα έλεγες στον κόσμο; Στον κόσμο θα έλεγα πως θα πρέπει να στηρίξει τα νέα παιδιά..να δίνει πίστωση χρόνου και στους προπονητές και στους παίκτες και στις ομάδες..και να στηρίζει όσο μπορεί τις προσπάθειες των διοικητικών παραγόντων που σε αυτές τις δύσκολες εποχές προσπαθούν ώστε να μετέχουν οι ομάδες στα πρωταθλήματα..σας ευχαριστώ πολύ και όπως πάντα..#nokourmpa #noparty

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here