Χρήστος Ρόβας..από της ακαδημίες του Πανσερραϊκού… στον Ηρακλή!!

Χρήστος Ρόβας «Προϊόν» των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, θα αγωνίζεται φέτος στα μεγάλα σαλόνια της Super League με την φανέλα του Ηρακλή.
Σε ακόμα μία προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο Ηρακλής καθώς έκλεισε τον Χρήστο Ρόβα. O 23χρονος επιθετικός συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» και θα είναι η ένατη μεταγραφική τους κίνηση.
O Χρήστος Ρόβας γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1994 στις Σέρρες αλλά μεγάλωσε σε κάθε άκρη της ελληνικής επικράτειας, εξαιτίας της στρατιωτικής ιδιότητας του πατέρα του. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από την Ακαδημία του Πανσερραϊκού και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Σουφλί, Μεσολόγγι, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Παναξιακό αργότερα στον Γιούχτα Χανιών. Το 2015 μεταπήδησε στον Ιωνικό Νικαίας, πέρυσι ήταν παίκτης των Απόλλωνα Πόντου και του Ερμή Ζωνιανών, την φετινή σεζόν με τα χρώματα του Ηρακλή ήταν πρώτος σκόρερ στην Γ’ Εθνική (31 γκολ, 1 γκολ με πέναλτι) σπάζοντας όλα τα κοντέρ, οδηγώντας την ομάδα του στις επαγγελματικές κατηγορίες!
Ο ίδιος λέει σε κάθε ευκαιρία, πως χρωστάει πολλά στον Κώστα Σκερλετίδη, που τον πίστεψε όταν ήταν στις ακαδημίες και τον στήριξε. Στη Βυρώνεια Σερρών όπου μένει η οικογένειά του και τα δύο αδέρφια του καμαρώνουν τον Χρήστο Ρόβα σε κάθε νίκη της ομάδας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here