ΑΕ Χρυσού… Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή!!!

Στον πάγκο της ΑΕ Χρυσού θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος. Aυτό ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΧ μετά  τις εκλογές της Δευτέρας,  που συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. :

«Μετά τις εκλογές της Δευτέρας, συστάθηκε χθες σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, χωρίς ωστόσο να αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με πέρσι. Έτσι τα αξιώματα του ΔΣ της νέας σεζόν έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Λαζαρίδης Θεολόγης
Αντιπρόεδρος: Γανιτάς Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: Κώρης Φώτης
Ταμίας: Μπαμπλάς Νίκος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αυγέρης Στέλιος
Γενικός Αρχηγός: Κορακάς Χρήστος
Έφορος: Μήτρακας Ζήσης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Ενημέρωσης: Κουτσιαντζής Κωνσταντίνος
Μέλος: Πύρτσιος Αλέξανδρος

Επίσης, η πρώτη ανακοίνωσή μας, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας για άλλη μια σεζόν, τουλάχιστον. Περισσότερα για τον σχεδιασμό της ομάδας, τις σκέψεις του για το μέλλον και όχι μόνο, θα μάθετε τις επομένες μέρες, όπου θα δημοσιεύσουμε μια συνέντευξη μαζί του.
Όλοι μαζί λοιπόν, διοίκηση και προπονητής, ξεκινάμε ενωμένοι τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με ακόμη περισσότερη όρεξη για δουλειά και συλλογικές διακρίσεις. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι πλέον περισσότερες, μπορεί ο ανταγωνισμός να ανεβαίνει, μπορεί πολλά να έχουν δει τα μάτια μας, αλλά εμείς πάντα ήμασταν εδώ, πάντα πρωταγωνιστές και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ.
Τα καλύτερα έρχονται, μια ζωή ΑΕΧ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here