Football League Νέων… Πρωταθλητές 2017-2018! οι Νέοι του Άρη!!!

Σε έναν συναρπαστικό τελικό, του Πρωταθλήματος Νέων της Football League,
ο Άρης επικράτησε του Εργοτέλη με 5-3 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση), και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Καλλίδη μέσα από την μικρή περιοχή, 1-0, έχοντας βέβαια καλύτερη παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σαϊτάκη, έπειτα από ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 57′. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ δεν σκόραρε καμία από τις δύο ομάδες ούτε στην παράταση.
Ο Δεληζάνος ήταν ο κορυφαίος του ΑΡΗ αλλά και του αγώνα, ενώ ξεχώρισαν και οι Δουζδαμπάνης και Μπουλγουρίδης, με τον Κατσούρι να είναι ο καλύτερος των ηττημένων.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τον Άρη να φτάνει στη νίκη με 5-3 και να κατακτά το πρωτάθλημα Νέων της Football League 2017-2018.
Διαιτητής  ήταν ο Ντάουλας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με βοηθούς Πλακά και Χαντζίκο της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Την απονομή του κυπέλλου στους νικητές έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος.
ΑΡΗΣ U19: Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπακαλιάνης (73′ λ.τ. Μουρατίδης), Γιάντσος, Παπαγεωργίου, Μπουλγουρίδης, Ψωματάκης, Δουζδαμπάνης (70′ Ιωσηφίδης), Καρβούνης (95′ Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηιγνατιάδης (85′ Μπακουτσής).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ U19: Κορνηλάκης, Λούσι (111′ λ.τ. Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κοτάντος (79′ Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108′ Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης, Δουλγεράκης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here