Serres 1800-Ολυμπιακός Ροδόπολης… Ένας αγώνας μια Κατηγορία! στο Γήπεδο του Νέου Πετριτσίου !!!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   02-06-2018  17:00

SERRES 1800 – ΡΟΔΟΠΟΛΗ    
Σκόρερ:
Διαιτητές:Τζουμαλάκης,Σάββας,Καμπούρης
Ιατρικό προσωπικό:Τσαριτζής Νικόλαος

Το ντέρμπι Serres 1800-Ολυμπιακός Ροδόπολης,  που αναμένεται να κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, δεσπόζει στο πρόγραμμα  του Σαββάτου (02/06/2018),  στις 5 το απόγευμα,  που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο του Νέου Πετριτσίου(υποψήφια Γήπεδα για την αναμέτρηση αυτή ήταν του Σιδηροκάστρου,του Νέου Πετριτσίου, της Ηράκλειας και της Σκοτούσσας).
Από την μία ο Ολυμπιακός Ροδόπολης προσπαθεί να παραμείνει «όρθιος» στην Επίλεκτη Κατηγορία,(τερμάτισε 10ος στην ενιαία βαθμολογική κατάταξη της Επίλεκτης κατηγορίας). Από την άλλη η Serres 1800(κατέλαβε την 3η θέση του ενιαίου Βαθμολογικού πίνακα της Ανώτερης Κατηγορίας) θέλει να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Σε  περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι.

ΚΥΡΙΑΚΗ   03-06-2018  17:00

ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 
Σκόρερ: 
Διαιτητές:Κρυωνάς,Πούλιος Ι.,Αναγνωστίδης
Ιατρικό προσωπικό:Στεργιανού Άννα 

Αγώνας μπαράζ θα διεξαχθεί για την 5η θέση της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης, της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών ανάμεσα στις ομάδες Νέο Πετρίτσι-Παλαιοκώμης, που τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας στους ομίλους τους. Ο αγώνας έχει οριστεί από την διοργανώτρια αρχή να γίνει στο γήπεδο του Νεοχωρίου, την Κυριακή 03/06, στις 5 το απόγευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here