Πέτρος Στοΐλας…Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά! Κυριάκο Γιαξή, Θωμά Μακούση και Στέφανο Πέτρου!!!

Ο Πανσερραϊκός, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, γνώρισε την ήττα, την Κυριακή (27/5/2018), από την Δόξα Δράμας, για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Ο Προπονητής του Πανσερραϊκού, Πέτρος Στοΐλας, ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Δόξα Δράμας και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί με πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν διάθεση για τρέξιμο. Τέλος ο τεχνικός των «λιονταριών», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας  Κυριάκο Γιαξή, Θωμά Μακούση και Στέφανο Πέτρου.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας δήλωσε: 

«Αυτό που περιμέναμε όλοι μοιραία ήρθε. Η ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Ήταν ένα παιχνίδι και για εμάς και για τη Δόξα Δράμας χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό είπα και στους παίκτες μου, ότι τέτοια παιχνίδια και, μάλιστα, γίνονται τελευταία αγωνιστική, όποια ομάδα δεν το δει σαν αγγαρεία, αλλά το δει σοβαρά με πειθαρχία και διάθεση να τρέξει για κάθε μπάλα, αυτή θα είναι πιο κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα.Στο πρώτο ημίχρονο εκεί που το ματς ήταν λίγο ανιαρό, μετά το γκολ που πετύχαμε πήρε κάποια άλλη τροπή. Η γρήγορη ισοφάριση ήταν κλειδί. Αν μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο 1-0 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εμάς, ώστε να το διαχειριστούμε και οργανωτικά και τακτικά γιατί είχαμε μόνο μία αλλαγή. Αυτό δεν έγινε, ισοφαριστήκαμε γρήγορα και μετά το ματς πήρε μια τροπή καλή για τον κόσμο και για τα παιδιά.
Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Είχε πολλές φάσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, δεν σας κρύβω ότι νιώθω νευριασμένος κατά κάποιο τρόπο. Δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχω πει στα παιδιά από τότε που ανέλαβα ότι πρέπει να βάλουμε στη νοοτροπία μας ότι δεν ανεχόμαστε να χάνουμε από κανέναν. Δεν σας κρύβω ότι με πείραξε. Αυτό ήταν ένα κομμάτι που δεν στοίχισε στην ομάδα.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά για άλλη μια φορά. Και από τον Στέφανο Πέτρου και από τον Γιαξή και από τον Μακούση. Μπορεί να πέτυχε ένα όμορφο αυτογκόλ, αλλά νομίζω ότι τέτοια λάθη όταν δεν στοιχίζουν, όπως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα νεαρό παιδί το κάνουν πιο σκληρό και πιο δυνατό. Θα μάθει από το λάθος. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here