Πανσερραϊκός… Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν πλάτη για το όνομα και την ιστορία της ομάδας!!! 

Συγχαρητήρια  στον ερασιτέχνη, στον προπονητή της ομάδας του Πανσερραϊκού Πέτρο Στοΐλα, στον  γυμναστή  Γιάννη Κόκκινο και στους 14 εναπομείναντες ποδοσφαιριστές που έβαλαν πλάτη για το όνομα και την ιστορία του Πανσερραϊκού, αφού παρέμειναν στην ομάδα με αξιοπρέπεια μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και στην Δόξα Δράμας. Είχε εφτά γκολ, ένα δοκάρι και ο αγώνας κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα στο 90’+3’  με κεφαλιά του Αρναρέλλη, έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη, έκανε το τελικό Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας 3-4.
Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο σκορ, με τον Κώστα Δούμτσιο στο 28’,όταν μπήκε από αριστερά και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0.
Η Δόξα ισοφάρισε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης,όταν ανετράπη ο Πεταυράκης από τον Στέβιτς.
Το 2-1 για την Δόξα Δράμας έγινε στο 39’, με κεφαλιά  από τον Μακούση στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, μετά από σέντρα του Αρναρέλλη.
Στο 41’ πέναλτι κερδίζει ο Δούμτσιος από τον Γκότοβο. Το εκτελεί ο Πόζογλου και κάνει το  2-2.
Στο 53’ με διαγώνιο σουτ ο Κουσκουνάς, νικά τον Άντμαν και κάνει το 2-3.
Με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο 80’ο Ενομό φέρνει το ματς στα ίσα 3-3.
Στο 85’ οριζόντιο δοκάρι για την Δόξα με τον Ματσούκα.
Στο 90’+3 μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, με κεφαλιά ο Αρναρέλλης διαμορφώνει το τελικό 3-4.
Ο  Πανσερραϊκός υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Διαιτητής ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου.
Βοηθοί του ήταν ο Ευθύμιος Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και ο Λάμπρος Διαμαντής της ΕΠΣ Έβρου, με τέταρτο διαιτητή τον Αθανάσιο Δραγούση από την ΕΠΣ Κιλκίς.  

Κίτρινες κάρτες: 60′ Εν’ Νομό, 60′ Ναζίμ  – 40′ Γκότοβος, 60′ Πεταυράκης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς (67′ Ποζατζίδης), Μακούσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Γιαξής, Πόζογλου, Πέτρου, Δούμτσιος, Εν’ Νομό.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βασιλακάκης): Βούρας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (70΄Σιώπης), Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (79′ Γεωργιάδης), Γκότοβος, Βιτλής, Λίτσκας (46′ Ματσούκας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here