Κώστας Τσαμούρης… «Ενας κύκλος ή μάλλον καλύτερα ένας ΓΟΛΓΟΘΑΣ κλείνει σήμερα”!!!

Ο Κώστας Τσαμούρης, αγωνιζόμενος,την περίοδο 2016-17, στα Γερμανικά γήπεδα (δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν), αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Πανσερραϊκό.
Ο 24χρονος αμυντικός,φεύγει πικραμένος από τις Σέρρες, διότι όπως δηλώνει σε ανάρτηση στο facebook, τον τελευταίο καιρό  βίωσε με την ομάδα  ένα «ΓΟΛΓΟΘΑ». Ωστόσο, μέσα από την καρδιά του, ευχήθηκε για τον Πανσερραϊκό γρήγορη επάνοδο εκεί που του αξίζει, γιατί η ιστορία του και ο κόσμος που τον ακολουθεί αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που τραβά τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

“Ενας κυκλος ή μάλλον καλύτερα ένας ΓΟΛΓΟΘΑΣ κλείνει σήμερα !! Καλη συνέχεια Πανσερραϊκε , εύχομαι γρήγορη επάνοδο εκεί που σου αξίζει γιατί η ιστορία σου και ο κόσμος που σε ακολουθεί αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ´τραβάς ´τα τελευταία χρόνια ! Υ.Γ ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ´ εσας όλους που με είχατε 3 μήνες σε καραντίνα γιατι εστηνα και καλά αγώνες , όπως έπισης και τους 6 μήνες χωρίς να δούμε το χρωμα το χρήματος , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ , ο θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ και ΒΛΕΠΕΙ , όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει !”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here